29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Eduard Dima, ales preşedinte PMP Argeş

Pe 30 octombrie, în cadrul conferinţei de alegeri a filialei judeţene, Eduard Dima a fost ales preşedintele Partidului Mişcarea Populară Argeş. A fost singurul candidat, iar membrii prezenţi l-au votat cu o majoritate covârşitoare, având un singur vot împotrivă. Acum două luni, Cătălin Bulf, care era preşedintele PMP Argeş, secretar general PMP, dar şi preşedinte interimar la Diaspora, şi-a dat demisia din partid.

„Acest lucru mă onorează şi mă responsabilizează să reconstruiesc şi să redresez Partidul Mişcarea Populară la nivelul judeţului nostru, astfel încât să devenim o formaţiune puternică şi să putem reprezenta cât mai bine şi mai eficient interesele cetăţenilor! Sunt ferm convins că vom reuşi acest lucru, mai ales că am alături o echipă pe care oricine şi-ar dori-o! Nu-mi doresc să fiu un politician tipic şi aş vrea să vă aduc aminte faptul că anul trecut, la alegerile locale, am avut un rezultat foarte bun la Ştefăneşti, ducând o campanie decentă şi onestă. Din păcate, în prezent, există o criză a lipsei de încredere a cetăţenilor în politicieni şi instituţiile statului care a dus, după cum putem vedea cu toţii, la probleme greu de ţinut sub control în sistemele sanitar, economic şi educaţional. Oamenii sunt dezorientaţi şi agresaţi de informaţii false, iar aşa-zişii politicieni au adâncit această neîncredere. De aceea, acum percepţia cetăţenilor este că politicianul generează crizele! Cred că singura cale prin care politicianul de astăzi poate câştiga încrederea cetăţeanului este prin onestitate, decenţă şi determinarea de a contribui cu adevărat la dezvoltarea comunităţii pe care o reprezintă!”, a fost mesajul lui Eduard Dima.

La nivelul Argeşului, PMP are 83 de consilieri locali şi doi primari. Anul trecut, la alegerile locale din 27 septembrie, PMP l-a avut candidat la funcţia de primar al Câmpulungului pe Ion Ciurea, care a obţinut 132 de voturi (1%), situându-se pe locul patru în preferinţele câmpulungenilor. La nivel de Consiliu Local Câmpulung, PMP n-a trecut pragul electoral (606 voturi), pentru a avea reprezentanţi în Legislativ, primind doar 228 de sufragii (1,75%). “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!