37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

În două săptămâni, vor debuta lucrările de amenajare a alunecării dintre Mihăeşti şi Jugur

La sfârşitul săptămânii trecute, unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Marius Nicolaescu, a acceptat invitaţia primăriţei de la Mihăeşti, Andreea Crîmpiţă Matei, şi au vizitat împreună mai multe obiective din localitate, care sunt în derulare. Unele, finanţate cu bani de la Consiliul Judeţean, altele, cu fonduri de la Fondul Naţional de Investiţii sau europene.

„Două dintre obiectivele prioritare ale Consiliului Judeţean Argeş sunt educaţia şi infrastructura. Am vizitat Grădiniţa cu Program Normal din comună, grădiniţă a cărei amenajare exterioară a fost finanţată de Consiliul Judeţean Argeş şi care, începând cu anul 2022, va deveni funcţională. Am inspectat şantierul obiectivului de investiţii „Modernizare drum DC 46 Uliţele Oprea şi Lacuri”, în urma căruia se vor asfalta 1,8 kilometri. Prin acest obiectiv se urmăreşte îmbunătăţirea infrastructurii localităţii, aducând un plus de confort argeşenilor din Mihăeşti. Podul de pe Râul Târgului, pe DJ 738, finanţat prin PNDL 2, reprezintă un alt obiectiv de îmbunătăţire a infrastructurii din comună. Constructorul este firma Metabet, iar lucrarea va fi recepţionată de către Consiliul Judeţean Argeş. Am discutat cu reprezentanţii Regiei Autonome de Drumuri, care m-au asigurat că, în două săptămâni, vor începe lucrările de amenajare a alunecării de teren de pe drumul judeţean DJ 738, drum afectat de calamităţi. Regularizarea „Văii lui Bugeac”, proiect finanţat cu fonduri de la CNI, a reprezentat un alt obiectiv pentru localitate, pe care cu această ocazie l-am văzut finalizat. O felicit pe doamna primar Andreea Crîmpiţă Matei pentru grija pentru comunitate şi pentru seriozitatea cu care tratează problemele comunei.”, a declarat Marius Nicolaescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!