35.2 C
Campulung Muscel
12/07/2024

Subprefectul Lucian Ionescu: „Nu mai există locuri cu oxigen în secţiile Covid din Argeş”

Cine vrea să înţeleagă înţelege că vaccinarea reprezintă cea mai eficientă cale de a ne apăra sănătatea şi viaţa. Dar şi de a opri pandemia care a scăpat de sub control. Afirmaţia este valabilă şi pentru judeţul Argeş, rămas fără locuri de îngrijire a bolnavilor infectaţi care au nevoie de oxigen. Acelaşi lucru se întâmplă la Câmpulung: spitalul nu mai are paturi pentru pacienţii în stare alterată de infecţia cu coronavirus care nu pot respira singuri. Într-o situaţie sanitară de o gravitate fără precedent, vaccinul aflat la îndemâna tuturor este singura soluţie de a ne proteja. Acelaşi mesaj îl transmite şi subprefectul cu atribuţii de prefect Lucian Ionescu.

“Am stat 3 ore în ședință cu managerii de spitale pentru a găsi locuri suplimentare cu sursă de oxigen (nu vorbim de locuri ATI) pentru persoanele infectate de Covid.

În momentul de față, nu mai există locuri cu oxigen în secțiile Covid din județul Argeș și pacienții care necesită oxigen sunt preluați de către Unitățile de Primiri Urgențe, blocând urgențele non-Covid.

Nimic nu mai seamănă cu ce a fost. Deja am trecut de vârful valului doi și nu mai există un tipar de comparație în momentul de față.

Fac un nou apel, vaccinați-vă! Purtați masca, păstrați distanțarea, dezinfectați-vă, evitați locurile aglomerate. Dacă aveți boli cronice, stați cât mai mult în casă!”, este apelul la înţelegere al subprefectului Lucian Ionescu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!