15.5 C
Campulung Muscel
16/06/2024

Noul medic de la Ortopedie a plecat după patru luni la mai bine

La numai patru luni de când a venit să lucreze la Spitalul din Câmpulung, medicul Lucian Mogoşanu a decis că este mai bine să plece. Se pare că a avut de ales între a rămâne pe un salariu mic la Câmpulung, din care suportă plata chiriei, iar de partea cealaltă a ofertei s-a aflat Spitalul Judeţean din Bacău, acolo unde poate câştiga mult mai bine, iar condiţiile de lucru sunt incomparabil mai bune. Un punct forte care a atârnat în balanţă a fost faptul că este mai aproape de casă.
    Tânărul medic este de fel din Botoşani, iar până la Bacău are de parcurs cu maşina doar puţin peste o oră, în schimb, de la Câmpulung trebuie să treacă de două ori munţii. Astfel, la Secţia Ortopedie au rămas doar doi doctori, Pompiliu Nistor şi Smaranda Maria Albulescu. Cel care a colaborat cu Lucian Mogoşanu pe parcursul celor patru luni a fost medicul Pompiliu Nistor. Acesta este dezamăgit de decizia sa, pentru că a pierdut un bun specialist. „A plecat, pentru că este aproape de casă. Şi-a ales el la Bacău, pentru că a avut loc şi la Botoşani. Oricum, cred că o să îi pară rău că a plecat de aici. Este spital judeţean, face gărzi. Aici, ce să facă cu 14 milioane salariu, pentru că, aici, 5 milioane le dădea pe chirie. Am colaborat foarte bine cu el, este un tip deosebit. Mi-a găsit şi om în loc. Nici nu ştia cum să îmi spună.”, ne-a declarat medicul Pompiliu Nistor. Cei doi au fost protagoniştii lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Ortopediei de la începutul anului. Fără aportul tânărului medic botoşănean, Nistor spune că nu s-ar fi putut face atâtea. Se pare că Mogoşanu va face gărzi şi va câştiga mai bine decât la Câmpulung. La Spitalul Judeţean Bacău beneficiază de cele mai bune condiţii şi va putea să opereze cu ajutorul aparatului „C-Arm”. Acesta a plecat de la Câmpulung, dar nu a vrut să lase un gol, găsind om care să îi ia locul. La Cluj a cunoscut un tânăr din Câmpulung, care se află în ultimul an de Ortopedie, la Facultatea din Sibiu, pe care l-a convins să îi ia locul atunci când îşi va finaliza studiile. Se pare că studentul a venit în vizită la noul loc de muncă, luni, vrând să observe condiţiile de lucru.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!