25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Şase sportivi de la ACS Ambiţia Irinel, prezenţi la Campionatul Mondial de Kickboxing de la Cairo

Şase sportivi de la clubul câmpulungean ACS Ambiţia Irinel, fondat şi condus de militarul Irinel Bădulescu, vor participa luna viitoare la Campionatul Mondial de Kickboxing WKF, care se va desfăşura în capitala Egiptului, Cairo. Acest eveniment se organizează din doi în doi ani şi sunt invitaţi să participe sportivi din toate ţările în care se practică acest sport de contact. Fiecare ţară, cu sprijinul cliburilor îşi selectează sportivii pentru a forma un lot puternic astfel încât să cucerească cât mai multe trofee.
„Team ACS Ambiţia Irinel e pregătită de luptă. De data asta la cel mai înalt nivel, Campionatul Mondial de Kickboxing WKF. Mulțumesc frumos pentru invitație și apreciere maestrului meu Shihan, Florin Mina, reprezentantul Federației Mondiale de Kickboxing din România. Vă salut cu respect! Ossu! Sportivii din Câmpulung au promis ca vor face tot ce au învățat pentru a aduce aurul în România și, bineînțeles, în Câmpulung Muscel.”, ne-a declarat antrenorul Irinel Bădulescu. Cei şase sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Tai Shin Do-Ambiția Irinel care vor lupta luna viitoare la cel mai mare eveniment sportiv de Kickboxing sunt următorii:
1. Andrada Nicoleta Neacșu, „The lucky child”, 13 ani – este campioană europeană, deține centura la amatori în Kickboxing și este multipla medaliată în diferite competiții desfășurate în ţară.
2. Adrian Codruț Dutescu, „The Carpathian bear”, 12 ani – este campion european și multiplu medaliat la diferite competiții desfășurate în ţară.
3. Eric Andrei Stefan „The arrow”, 13 ani – este campion european și multiplu medaliat la diferite competiții desfășurate în ţară.
4. Șerban Ionuț Ivașcu, „The ambitious child”, 13 ani – multiplu medaliat la diferite competiții desfășurate în ţară.
5. Denisa Andreea Focșanu „Little storm”, 9 ani – deține patru medalii de aur și este un copil fenomen care a demonstrat că poate controla orice adversar indiferent dacă este fată sau băiat.
6. Romulus Irinel Bădulescu, „Strong man”, 44 ani, – militar de profesie, dublu campion mondial și campion european.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!