20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Un alt tânăr din Sistemul de Protecţie Socială a fost admis la Academia de Poliţie, specializarea Jandarmi

Opt tineri argeşeni, din totalul de 38, recrutaţi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Basarab I” Argeş, au fost admişi, la sesiunea de admitere din acest an, la Facultatea de Poliţie, specializarea Jandarmi, din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Dacă, anul trecut, povesteam despre Andrei Cosmin Neleţ, băiatul crescut la Complexul de Servicii pentru Copii în Dificultate din Câmpulung, cu aspiraţii mari, care a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei, anul acesta, ne îndreptăm atenţia către Robert Stan, un alt tânăr care provine din Sistemul de Protecţie Socială, la rândul său, admis în sesiunea din acest an în cadrul prestigioasei instituţii.

Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat şi plin de entuziasm, născut în oraşul Costeşti, care, din anul 2002, a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament. „Motivul pentru care şi-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliţie a fost acela de a demonstra că poate face faţă provocărilor, dar şi faptul că meseria de ofiţer jandarm este o meserie care onorează. Îi dorim mult succes în cariera pe care şi-a ales-o şi îl aşteptăm, cu drag, să revină în unitatea noastră la finalizarea studiilor, pentru a ne fi coleg.”, au transmis reprezentanţii IJJ Argeş. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!