19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

În această seară, de la ora 21.10, este difuzat la TVR 1 Festivalul de Folclor „Sus la munte, la Muscel”

Recomandarea TVR 1 pentru această seară este ediţia specială a Festivalului de Folclor „Sus la munte, la Muscel”, din care cele mai frumoase momente vor fi prezentate pe 3 octombrie şi 10 octombrie, de la ora 21.10. „Iuliana Tudor ne aşteaptă duminică seară „Sus la munte, la Muscel”, este invitaţia lansată românilor de a urmări evenimentul de la Câmpulung, care a beneficiat, în 2021, de o organizare de excepţie.

„Aflat la cea de-a opta ediţie, Festivalul de Folclor „Sus la munte, la Muscel” a avut, anul acesta, un motiv în plus pentru a omagia moştenirea strămoşească, limba, cultura, tradiţiile şi cântecul românesc: „Scrisoarea lui Neacşu din Câmpulung”, prima scriere păstrată în limba română, împlineşte 500 de ani de la redactare, eveniment ce îmbracă întreg oraşul în straie de sărbătoare.

Pe 3 şi 10 octombrie, Iuliana Tudor invită în scenă tinerii laureaţi ai ediţiei din acest an a festivalului, dar şi vedete în recital, aducându-ne pe micul ecran bucuria cântecului românesc. Îi urmărim de la ora 21.10, la TVR 1. Pentru această ediţie aniversară, organizatorii festivalului au ales un loc cu totul special, Colegiul Naţional Pedagogic Carol I, o clădire cu o arhitectură impunătoare, inaugurată în 1896.

Cele mai frumoase momente ale Festivalul „Sus la munte, la Muscel” le putem vedea în două seri de duminică. Pe 3 octombrie, ne întâlnim la TVR 1 cu o parte dintre tinerii laureaţi ai ediţiei din acest an şi ne bucurăm de recitalurile din prima seară a evenimentului, susţinute de câştigători ai show-ului „Vedeta populară”, de Grigore Leşe, precum şi de Grupul vocal „Doruri muscelene”.”, este prezentarea evenimentului de la Câmpulung, derulat, repetăm, în condiţii de organizare impecabile.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!