20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Octavian Dumitraşcu şi-a dat demisia şi de la conducerea Colegiului „Dinicu Golescu”

Joi, 30 septembrie 2021, la şedinţa ordinară a Consiliului Local, aleşii au aprobat vacantarea locului de consilier local după ce Octavian Dumitraşcu, ales pe lista Partidului Oamenilor Liberi, şi-a dat demisia. În locul lui va intra Iulia Bîlea, de 51 de ani, antreprenor.

În demisia înregistrată la Primăria Câmpulung n-a fost precizat vreun motiv anume, dar să pare că a fost o decizie personală, Octavian Dumitraşcu urmărind să revină la postura anterioară, de profesor de Informatică la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”.

Fostul ales local a renunţat, prin demisie, şi la postul de director al Colegiului „Dinicu Golescu”, pe care a fost numit în data de 9 ianuarie 2021. Atribuţiile au fost preluate de adjunctul Iulian Nicolaescu, până la alte hotărâri luate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!