13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Maria Popescu, de la „Dinicu”, premiată de Ministerul Educaţiei pentru media 10 la Bac

Săptămâna trecută, 10 elevi argeşeni, care au obţinut media 10 la examenele naţionale, Bacalaureat şi Evaluarea Naţională, au fost premiaţi de Inspectoratul Şcolar.

La nivelul Argeşului, după sesiunea din vară, patru absolvenţi de liceu au luat media 10 la Bacalaureat. Printre aceştia a fost şi Ioana Maria Popescu, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”. Ceilalţi au fost doi absolvenţi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti” Piteşti şi unul de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” Piteşti.
Elevii de 10 de la Evaluarea Naţională au fost doi de la Şcoala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” Piteşti şi câte unul de la Şcoala Gimnazială „Ion Pillat” Piteşti, Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila” Piteşti, Colegiul Naţional „Zinca Golescu” Piteşti şi de la Şcoala Gimnazială „Basarab I” Curtea de Argeş.
„Dragostea înseamnă timp. Trăim într-o societate în continuă mişcare şi agitaţie, dar ne-am făcut timp şi le-am mulţumit elevilor noştri care au obţinut media 10 la examenele naţionale din acest an, Bacalaureat şi Evaluarea Naţională. Recompensa financiară acordată de Ministerul Educaţiei, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, a fost de 1.000 de lei, pentru elevii cu media 10 la Evaluarea Naţională, şi 3.000 de lei, pentru cei cu media maximă la Bacalaureat. Facem o reverenţă în faţa acestor copii, în faţa dascălilor lor, care au avut încredere că, după multă muncă, rezultatele nu întârzie să apară, familiilor lor, care i-au susţinut necondiţionat. Felicitări tuturor şi nu vrem decât să avem copii pregătiţi pentru competiţia numită VIAŢĂ.”, ne-a declarat inspectorul şcolar general Alina Ramona Manea. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!