5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Gaşca Zurli, trupa fenomen naţional pentru copii, le-a oferit şcolarilor musceleni un final de vacanţă memorabil

Nici că se putea un final de vacanţă mai frumos decât cel de care au avut parte astăzi, 11 septembrie 2021, sute de copii din Câmpulung şi Muscel. Mulţimea de admiratori ai actorilor momentului pentru picimea României nu s-a lăsat rugată de două ori ca să vină în Piaţa Primăriei, pentru un spectacol de vis. S-au bucurat în egală măsură de reprezentaţia de o oră părinţii şi bunicii, care îi ştiu şi ei pe de rost, graţie amplorii fenomenului naţional pentru copii, pe Fetiţa Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica, Tanti Prezentatoarea, Zdrăngănel, Truli, Clopoţel, Băieţelul Zurli, Yuppi, Vrăjitoarea Tura Vura, Tashu şi Tasha. La Câmpulung, s-au prezentat în formulă de şase, oferind un show complet, îndelung aplaudat de cei mici, care nu i-ar mai fi lăsat să coboare de pe scenă pe simpaticii interpreţi, care au transformat „ideea de educaţie (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un spectacol al imaginaţiei.” A fost, cu adevărat, o zi a bucuriei, cu soare, culoare şi baloane, având-o ca gazdă aflată într-o alergătură între Piaţa Primăriei şi Stare Civilă, unde avea de oficiat o căsătorie, pe primăriţa Elena Lasconi, veselă ca un ţânc că a făcut fericiţi atâţia copii.

Gaşca Zurli mai vine o dată la Câmpulung, înaintea Crăciunului 

Week-end-ul dinaintea şcolii s-a lăsat cu distracţie totală pentru şcolarii şi preşcolarii invitaţi să cânte şi să danseze alături de trupa preferată. Invitată pentru prima dată la Câmpulung, Gaşca Zurli n-a fost uşor de adus în faţa copiilor musceleni, din cauza agendei de spectacole stabilită riguros. În momentul în care au urcat pe scenă îndrăgiţii actori care activează sub cel mai cunoscut brand pentru copii 100% românesc, Mirela Retegan, fondatoarea grupului, a precizat că ea şi colegii săi n-au putut onora invitaţia pentru spectacolul anunţat în vară. Dar Elena Lasconi nu a renunţat la ideea de a avea la Câmpulung maximul în materie de entertainment pentru copii şi a reuşit să strecoare oraşul nostru în programul artistic al celei mai căutate şi mai mari companii private de spectacole pentru cei mici.

Vestea bună pe care a oferit-o de pe acum primăriţa este că le veţi revedea pe nostimele personaje şi înaintea Crăciunului, fiind deja contractate pentru finalul de an. Aşadar, experienţa extraordinară trăită astăzi se va repeta cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, când Crăciunul nu va mai trece, pentru copiii Câmpulungului, posac ca în anii trecuţi.

„Încălzirea” pentru momentul aşteptat de puzderia de spectatori de toate vârstele, cocoţaţi pe orice bucăţică de spaţiu disponibil în apropierea scenei, au asigurat-o componenţii trupei Hai Hui, care i-a mai distrat o dată pe sărbătoriţii zilei de 1 Iunie. Chiar dacă vedetele zilei erau actorii din Gaşca Zurli, publicul i-a primit călduros şi pe simpaticii care le-au făcut deschiderea tot cu muzică şi mişcare.

Emoţii în cascadă pentru Elena Lasconi, care s-a mişcat ca o sfârlează între evenimentele zilei, între copii şi părinţi, chiar şi între membrii unui echipaj de salvare alertat să acorde îngrijiri unei persoane în vârstă, căreia căldura şi, probabil, tumultul acţiunii i-au jucat feste! La vederea părinţilor care şi-au îmbrăţişat copiii pe acordurile melodiei „Te iubesc aşa cum eşti!”, gândul a purtat-o pe Elena Lasconi la fata sa, Oana, căreia i-a transmis mărturisirea caldă, aşteptată de orice mamă şi tată, de orice fiu şi fiică. Astfel de momente impresionante s-au consumat pe toată întinderea Pieţei Primăriei, scăldată în zâmbete şi o atmosferă pozitivă cum ar fi de dorit să fie în fiecare zi la Câmpulung.

Gaşca Zurli n-are nevoie de nicio prezentare pentru miile de fani de la Câmpulung                                        

„Gaşca Zurli are un succes răsunător, pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. Gaşca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gaşca Zurli este o lume magică, plină de bucurii şi zâmbete. Pentru noi fiecare copil este unic, aşa că îi tratăm pe toți cu aceeaşi atenţie şi dragoste. Gaşca Zurli are 16 spectacole diferite, care au făcut înconjurul ţării şi au schimbat relaţiile dintre părinţii şi copiii din România. La spectacolele Zurli, familiile descoperă că “joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum îi place Mirelei să-şi descrie creaţia.”, sunt câteva referinţe despre trupa vedetă al cărei CV poate fi rezumat astfel: 2 milioane de fani la nivel naţional; 200.000 de spectatori/an; peste 100 de reprezentaţii/ an în toata ţara; 50 de oraşe acoperite; sute de mii de fani activi pe reţelele de socializare; peste 300.000 de fani pe conturile de Facebook Gasca Zurli, Fetita Zurli; peste 1 milion de abonaţi pe YouTube; 80.000 DVD-uri vândute în toata şara; 80.000 de CD-uri vândute la nivel naţional; 100 de cântece originale; 17 spectacole producţii proprii; 13 personaje originale.

Povestea Zurli creşte în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă şi iubire pe feţele micuţilor spectatori şi pe al părinţilor. Lumea Zurli are cei mai frumoşi părinţi şi copii.” (sursa informaţiilor: Gaşca Zurli)

În vacanţa de iarnă, amuzanţii interpreţi revin la Câmpulung, cu condiţia, bineînţeles, de a nu se înăspri regulile valabile pe perioada pandemiei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!