5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat la Ţiţeşti. Încărcătura a avariat o maşină condusă de o rucăreancă

Cu puţin timp în urmă, o maşină plină cu lemne s-a rpsturnat pe DN 73D, pe raza comunei Ţişeşti, către Davideşti.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Hârtieşti, care conducea un ansamblu rutier alcătuit din autocamion şi remorcă, cu care transporta material lemnos, ce se deplasa pe DN 73D, din sensul de deplasare Mioveni spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în balans şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se.

O parte din încărcătura remorcii a ajuns pe partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, din Rucăr, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru investigaţii, cu diagnostic preliminar de contuzie cervicală.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, de vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!