18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Ansamblul „Argeşelul”, din Boteni, câştigător al ediţiei din acest an a Festivalului Naţional de Dansuri Populare „Floare de Câmpie”

16 ansambluri din ţară, dintre care nouă au fost din Argeş, au încântat publicul la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Dansuri Populare „Floare de Câmpie”, organizat de Primăria şi Consiliul Local al comunei Bîrla, sâmbătă, 7 iulie. Trofeul ediţiei din acest an a ajuns în Muscel, mai precis în comuna Boteni.
Ansamblul „Argeşelul”, coordonat de Dorin Vizitiu, a reuşit să încâte, deopotrivă, publicul şi juriul, reuşind să câştige premiul I şi trofeul festivalului, unul care a crescut de la an la an, ca-n poveşti! Premiul al II-lea a fost adjudecat de Ansamblul „Florile Teleormanului”, iar premiul al III-lea a fost disputat de două ansambluri puternice, tot din Argeş, şi anume Murguleţu’, din Popeşti, coordonat de Gheorghe Iordăchiţă, şi Mugurelul, din Costeşti, coordonat de Cristi Călin. Ansamblul „Argeşelul” îşi desfăşoară activitatea în cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii – Secţia externă Boteni. „Felicitări tuturor pentru eforturile și dăruirea copiilor, instructorilor și susținătorilor lor, căci în spatele premiilor, zâmbetelor și aplauzelor se regăsește multă muncă, ambiție și sacrificii pe care unii dintre noi nici nu le putem imagina!”, este mesajul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!