5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Asociaţia „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, bunul samaritean pentru o familie cu 20 de copii din Stoeneşti

Înfiinţată în urmă cu aproximativ 15 ani de Bogdan Marin, Asociaţia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” reprezintă pentru mulţi un izvor de „bine”, generat de educaţia creştină autentică pe care întemeietorul acestei organizaţii a primit-o din fragedă pruncie. Din dragoste pentru semenii săi, mai puţin înzestraţi cu cele materiale, Bogdan Marin a ajuns să fie considerat întruchiparea bunului samaritean.
De aproape doi ani, Asociaţia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” are grijă de o familie din Stoeneşti cu nu mai puţin de 20 de copii, toţi sănătoşi şi frumoşi! Georgiana Văcaru (42 de ani) ar putea primi, pe bune, titlul de mamă eroină, dar niciodată nu s-a gândit la acest lucru. A gândit doar că Dumnezeu i-a dat acest cadou minunat, 10 fete şi 10 băieţi, 20 de suflete de care e tare mândră! Alături de soţul ei, Iosif, Georgiana Văcaru munceşte din greu pentru copii, dar, câteodată, mai au nevoie de un ajutor, iar Asociaţia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” nu ezită să le fie de folos! Săptămâna trecută, familia Văcaru a fost cadorisită cu alimente, dar şi cu sumă de bani.
„În calitate de preşedinte al Asociaţiei „Sfânta Cuvioasa Parascheva” m-am implicat, timp de aproape doi ani, pentru ajutorarea acestei familii, oferindu-le ajutor financiar, în prezenţa autorităţilor locale, dar şi alimente, haine, rechizite, cât şi alte lucruri necesare pentru fiecare dintre ei! Chiar astăzi (n.r. 29 iulie) le-am oferit şi un ajutor în valoare de 2000 de lei, aceasta fiind doar una dintre acţiunile noastre de milostenie înfăptuite din dragoste de Dumnezeu, timp de aproape cinsprezece ani, de când a fost înfiinţată Asociaţia Ortodoxă Sfânta Cuvioasă Parascheva.”, ne-a declarat Bogdan Marin.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!