4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Tatiana Eftimie, noul director al DGASPC Argeş

Tatiana Eftimie, jurist în cadrul Direcţiei Juridice a Consiliului Judeţean, a fost numită, pe o perioadă de şase luni, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. Ea o înlocuieşte pe Iuliana Matei, căreia, pe 1 august, îi expiră mandatul de 6 luni. Iuliana Matei se va întoarce pe funcţia de director adjunct în cadrul instituţiei, pe care avea dat concurs.

„Dragi colegi, doresc să vă anunţ pe această cale că, începând cu data de 1 august, îmi voi încheia mandatul de director general al DGASPC Argeş. Ştim cu toţii că orice funcţie este trecătoare şi important este ca pe acolo, pe unde treci, să laşi o imagine frumoasă în urma ta şi să îţi pui amprenta din punct de vedere profesional, dar, mai ales, uman, pe sufletele oamenilor cu care lucrezi. Iar asta nu ţine de cantitatea, ci de calitatea timpului petrecut în locul în care, la un moment dat, au fost oameni care au crezut în tine şi ţi-au dat şansa de a fi acel căpitan, pe care echipa ta se poate baza, în orice moment. Sunt momente emoţionante pentru mine şi aş vrea, prin aceste rânduri, să vă mulţumesc fiecăruia în parte, pentru că am reuşit, împreună, să fim o adevărată echipă. A fost un an greu, cu multe provocări, cu momente de decizii radicale, luate pentru siguranţa sufletelor de care avem grijă, dar şi în sprijinul celor care ne ajută, zi de zi, să ne împlinim misiunea. Fără sprijinul dumneavoastră, fără încredere şi fără sacrificii făcute ca într-o familie, nu am fi reuşit. Pentru toate realizările în acest an de mandat, pentru faptul că am reuşit să găsim calea spre dialog, indiferent de subiectul dezbătut, pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o, pentru că aţi demonstrat că puterea echipei este cea mai importantă în clipele de bucurie, dar, mai ales, în momentele dificile, vă mulţumesc! Îmi doresc ca munca noastră, a tuturor, să fie apreciată în continuare la adevărata ei valoare, iar tot ce am realizat în toţi anii de existenţă ai instituţiei noastre, nu doar în ultimul an, să fie valorificat aşa cum se cuvine. Şi sper ca, indiferent cine va veni la conducerea Direcţiei, să vadă în fiecare dintre dumneavoastră oameni dedicaţi, gata oricând să ofere cu inima deschisă din experienţa lor, pentru a fi speranţă pentru semeni. Personal, pentru omenia de care daţi dovadă, într-o lume în care predomină egoismul şi indiferenţa, pentru că sunteţi parte a unui întreg, pentru profesionalism şi dedicare, mulţumesc! Eu vă asigur că voi rămâne aceeaşi colegă pe care vă puteţi baza şi voi face tot ce depinde de mine, ca director general adjunct, pentru ca misiunea noastră să meargă mai departe!”, a scris pe Facebook Iuliana Matei. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!