5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

La Titularizare, 913 candidaţi pentru 40 de catedre în şcolile din judeţul Argeş

Miercuri, 21 iulie, s-a ţinut proba scrisă în cadrul concursului de Titularizare 2021 (de ocuparea posturilor sau catedrelor didactice vacante sau rezervate din învăţământul preuniversitar). În Argeş au fost trei centre de concurs, iar pentru susţinerea acestei probe s-au înscris 913 candidaţi, dintre care 129 au provenit din promoţia curentă. Primele rezultate vor fi afişate astăzi, 27 iulie, urmând ca până mâine, la ora 12.00, să se primească contestaţiile. Rezultatele finale se vor afişa la sediul Inspectoratului Şcolar şi pe site în data de 3 august. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către ISJ în intervalul 4-5 august. La nivelul Argeşului sunt disponibile 40 de posturi didactice / catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!