18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

USR îşi schimbă iar omul în Consiliul de Administraţie al Spitalului Câmpulung

Şi USR face din nou o mişcare la nivelul Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal, unde Andreea Ionescu deţinea, până săptămâna trecută, calitatea de membru titular. Andreea Ionescu şi Ioana Marcu, ambele de la USR, fuseseră desemnate ca reprezentante ale Consiliului Local pe cele mai importante poziţii. Între timp, s-au retras ambele titulare. Înlocuirea Ioanei Marcu, devenită administrator public al municipiului, s-a produs la sfârşitul lunii aprilie, când a fost promovat Constantin Ţurţulea din supleant în titular. Şi odată cu propulsarea sa a intrat în C.A. alt membru USR, Adrian Vlădău.
După Ioana Marcu a părăsit forul de conducere al Spitalului Câmpulung şi Andreea Ionescu, al cărei motiv de retragere îl găsim anexat proiectului de hotărâre înaintat aleşilor. Alegerea ei în funcţia de vicepreşedinte al filialei USR PLUS Câmpulung, aflată în incompatibilitate cu poziţia de membru C.A., a determinat demisia acesteia, cu data de 23 iunie 2021. În locul Andreei Ionescu, săptămâna trecută, a fost desemnat şi votat Alexandru Hagi, tot de la USR. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!