20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Biologul Alina Nicoară se transferă de la Laboratorul Spitalului la TBC

Statul de funcţii al Spitalului TBC Câmpulung va suferi o modificare, pentru producerea căreia cere aprobarea Consiliului Local. Directoarea Ionela Costinela Dună solicită ca funcţia de biolog debutant de la Compartimentul Laborator de Analize Medicale să se transforme în biolog specialist. Grila de personal a Spitalului de Pneumoftiziologie a fost aprobată pe 29 decembrie 2020. „În data de 19 martie 2021, doamna Alina Adriana Nicoară, încadrată ca biolog specialist la Spitalul Municipal Câmpulung, a solicitat aprobarea transferului la Spitalul de Pneumoftiziologie, pe postul vacant de biolog din cadrul Laboratorului de Analize Medicale.”, este situaţia care a generat modificarea solicitată de cei de la TBC.
Pe 26 martie 2021, directoarea Ionela Costinela Dună i-a transmis directorului Mădălin Iordache o adresă, prin care îl informează că este de acord cu transferul la cerere al biologului de la Spitalul Municipal. Angajatorul Alinei Nicoară a transmis un răspuns potrivit căruia transferul nu se putea realiza mai devreme de 1 mai 2021, pentru că existau în derulare procedurile pentru ocuparea a două posturi vacante. Abia pe 25 mai, Spitalul Câmpulung a anunţat TBC-ul că transferul este aprobat începând cu data de 1 iunie 2021.
Întrucât trebuiau să se pronunţe Consiliul de Administraţie şi Consiliul Local pe marginea modificării schemei de personal, angajarea biologului a fost amânată cu o lună. Noul stat de funcţii intră în vigoare de la 1 iulie. C.V.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!