25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Echipa de minivolei CS Muscel a incheiat prima fază din Campionatul National de Volei cu maxim de puncte în cele trei meciuri disputate

Vineri și sâmbătă, în ultimul weekend din luna februarie a anului 2024, sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nanu Muscel” a fost gazda Turneului IV de minivolei U13 din cadrul Campionatului Național de Volei. Echipa CS Muscel, pregătită de către profesorul Adrian Mihăilă, a demonstrat că sportul este mai mult decât o simplă joacă. Astfel, disputând trei meciuri, echipa de volei a Câmpulungului a fost câștigătoarea acestei etape, cu maxim de puncte.

Primul meci al echipei CS Muscel a fost împotriva echipei LPS Pitești, unde a câștigat cu scorul de 3-0. Apoi, au învins echipa FC Argeș, tot cu scorul 3-0. Ultimul meci a fost puțin mai strâns, dar au reușit să câștige împotriva echipei Extrem Pitești cu scorul de 3-1.

Ca de fiecare dată, profesorul Adrian Mihăilă și-a pus în valoare cunoștințele și experiența, ghidând echipa către succes și încurajându-le să își arate întregul potențial.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!