20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Cravata uitată pe la amice

Unora dintre bărbaţi le cam place să calce strâmb. Un exemplar din zona noastră, căruia îi place să şi bea, a plecat de acasă cu nişte treburi importante, îmbrăcat la ţol festiv. Soţia şi-a dat tot interesul ca bărbatul ei să arate cât mai bine pentru a nu se face de râs unde se va duce. După ce a plecat de la domiciliu, lăsându-şi nevasta singură, domnul în cauză s-a întors mult după miezul nopţii, destul de şifonat, obosit şi… fără cravată. Întrebat fiind de către consoartă unde îi este accesoriul, bărbatul a răspuns că a renunţat la ea şi că nu ştie unde a aruncat-o, deoarece îl deranja. Ceea ce nu ştie femeia este că soţul nu pleacă numai la băutură, ci are o iubită, barmaniţă la un local din zona noastră, la care se duce şi stă până târziu, pretextând că stă cu prietenii la băutură. Şi în ziua respectivă a fost cu „prietena” la un chef şi după aceea a „trecut” pe la ea, pentru a „mai sta de vorbă”, după s-a dus liniştit acasă. Cravata bineînţeles că a uitat-o la ea şi acasă nu o va mai duce vreodată, pentru că a fost băgată pe foc de duduie, ca să şteargă urmele trecerii amicului.
Ameninţat pentru recuperarea datoriilor
Problemele de ordin financiar i-au îndreptat pe mulţi dintre concetăţenii noştri spre acte mai puţin ortodoxe. Un om considerat de către cunoscuţi a fi de bună credinţă, de prin zona noastră, a ajuns să se împrumute în stil mare de la aproape toată lumea şi să ia diverse produse pe „caiet” de la mai multe firme de cartier. Într-o bună zi, s-a trezit respectivul individ cu o datorie destul de mare, într-atât de consistentă, încât nu mai poate fi returnată decât într-o perioadă de timp foarte lungă.
Creditorii au început să-l caute, să-l ameninţe în încercarea de recuperare a datoriilor. Astfel, a ajuns persoana în cauză să ocolească toate zonele prin care ar putea să se întâlnească cu amicii care i-au împrumutat bani, dar şi magazinele la care este trecut pe caiet cu sume cu multe zerouri. Se pare ca s-a gândit să cam plece de prin zonă şi pentru a avea şi banii de drum a scos la vânzare, pe şest, apartamentul, fără să ştie nici măcar soţia.
Musceleanul de pe bulevard

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!