20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

S-a aprobat scenariul de funcţionare al şcolilor pentru săptămâna viitoare

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de astăzi, s-a aprobat scenariul de funcţionare a unităţilor şcolare din judeţul Argeş, care este prevăzut în anexele Hotărârii Nr. 40.

Localităţile (unde rata de incidenţă este mai mare de 1/1.000 de locuitori) în care activităţile şcolare se vor desfăşura în scenariul 2 sunt următoarele: Cepari, Davideşti, Budeasa şi Vultureşti.

Scenariul 2 presupune participarea zilnică, cu prezenţă fizică, în unităţile de învăţământ a tuturor preşcolarilor şi a elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a şi a celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal, precum şi a elevilor din învăţământul special, indiferent de clasă, cu respectarea tuturor normelor de protecţie.

În toate celelalte localităţi din judeţul Argeş, participarea elevilor la activităţile şcolare se va face conform scenariului 1, care prevede participarea fizică zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea tuturor normelor de protecţie.

De asemenea, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au fost adoptate măsuri specifice ratei de incidenţă mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, situaţie în care se află aproape toate localităţile din judeţul Argeş.

Acestea intră în vigoare de mâine, 5 iunie 2021, de la ora 00:00.

Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de astăzi, privind scenariile în care vor funcţiona unităţile de învăţământ a fost adoptată exclusiv în baza propunerilor formulate de către Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, de consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din judeţul Argeş, având în vedere rata incidenţei cumulate la nivelul fiecărei localităţi, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!