3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Sâmbătă şi duminică, a doua etapă a maratonului de vaccinare din Argeş, la Prefectură

Instituţia Prefectului Argeş, împreună cu Consiliul Judeţean Argeş şi Direcţia de Sănătate Publică Argeş organizează în week-endul 12-13 iunie 2021 etapa a doua a maratonului de vaccinare.

Acest maraton se adresează atât celor care vin pentru a doua doză de vaccin Pfizer BioNTech, cât şi acelora care vin pentru prima doză. Totodată, Direcţia de Sănătate Publică asigură posibilitatea imunizării cu serul Johnson&Johnson pentru cei interesaţi. Acesta are avantajul că se administrează în doză unică.

Imunizarea se va realiza cu ajutorul echipelor mobile formate din medici de la Spitalul Judeţean Piteşti şi medici de la Spitalul de Pediatrie Piteşti.

În ceea ce priveşte programul, atât sâmbătă, cât şi duminică, oamenii se vor putea prezenta la vaccinare între orele 8.00 şi 20.00.

Instrumentiştii Filarmonicii Piteşti se alătură şi de această dată campaniei de imunizare a populaţiei din judeţul nostru şi vor cânta în ambele zile de maraton.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!