18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Criminalul de la Mihăeşti va fi mutat la Spitalul Penitenciar Jilava

Imediat ce starea de sănătate o va permite, Sever (Irinel) Ciobanu, de 44 de ani, din Cetăţeni, autorul dublei crime de la Mihăeşti, va fi transferat de la Spitalul Penitenciar Jilava. Acesta se poate duce singur la baie şi se hrăneşte pe cale naturală, chiar dacă are o canulă la gât, şi a fost mutat la Secţia ORL a Spitalului Judeţean, după ce s-a vindecat de coronavirus, cu care a fost depistat la internare. A ajuns la spital după ce a încercat să se taie la gât, cu intenţia de a se sinucide, dar a fost oprit la timp de un poliţist care a intervenit şi l-a imobilizat.
Amintim că, în după amiaza zilei de 16 mai, Ramona Stricatu, în vârstă de 38 de ani, şi băiatul ei de 14 ani au fost ucişi cu o cruzime de nedescris de Sever Ciobanu, fostul concubin al femeii, după ce aceasta a refuzat să reia relaţia cu el. Dubla crimă a avut loc în faţa bisericii din Mihăeşti, aflată în imediata apropiere a DN 73. Primul care a căzut victimă furiei criminalului a fost copilul, care a fost omorât cu o singură lovitură de cuţit, chiar în faţa porţii de la intrarea în curtea lăcaşului de cult. Ucigaşul a luat-o în primire apoi pe fosta iubită, care s-a luptat din răsputeri pentru viaţa ei, însă loviturile primite au răpus-o în cele din urmă.
După comiterea faptei, Sever Ciobanu a încercat să se sinucidă, însă un poliţist ajuns la locul tragediei l-a oprit, imobilizându-l. Ulterior, individul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, fiind dus direct în sala de operaţii, dat fiind faptul că avea la gât o rană de circa 10 centimetri. La internare, testul COVID-19 i-a ieşit pozitiv, fiind transferat într-o secţie COVID, acolo unde a stat până la sfârşitul săptămânii trecute, când testul a fost repetat şi a ieşit negativ. La mijlocul acestei săptămâni, bărbatul se afla la Secţia ORL şi era într-o stare bună, i se scosese sonda şi se hrănea pe cale naturală. De asemenea, poate să meargă singur la baie. Deşi a fost luat în discuţie un transfer la Spitalul Penitenciar Jilava, acesta a fost amânat, având în vedere starea lui Sever Ciobanu, care se află în continuare sub monitorizare şi tratament la Spitalul Judeţean Piteşti.
Vineri, 28 mai 2021, Tribunalul Argeş a confirmat măsura arestării preventive, dispusă în cazul lui Sever Ciobanu, pentru 30 de zile. Mandatul emis pe numele lui a început la data de 17 mai 2021 şi expiră la 15 iunie 2021, ora 23.59. Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!