20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Candidatura lui Benonie Ştefan, din partea PSD, respinsă de Biroul Electoral Comunal Aninoasa

Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală Nr. 11 Aninoasa a respins candidatura PSD pentru funcţia de primar.

Miercuri, 2 iunie 2021, cei nouă membri ai Biroului Electoral de Circumscripţie Nr. 11 Aninoasa, după supunerea la analiză şi vot, au considerat ca nefiind îndeplinite condiţiile de fond pentru acceptarea candidaturii depuse de Benonie Ştefan din partea Partidului Social Democrat, înregistrată pe 1 iunie, pentru funcţia de primar.

Astfel, nu a fost acceptată candidatura lui Benonie Ştefan, din partea PSD, care intenţiona să intre în cursa electorală pentru funcţia de primar la alegerile locale parţiale, care se vor derula pe 27 iunie.

Membrii Biroului Electoral, care au respins cu majoritate de voturi candidatura fostului edil a fost compusă din Simona Elena Nechifor, preşedinte; Diana Elena Olaru, locţiitor; Alin Anton şi Alina Maria Cristu, reprezentanţi PSD; Corina Tudorache şi Florin Sorinel Bunea, reprezentanţii PNL; Petrică Samoilescu şi Camelia Brosaru Sminchişe, reprezentanţii USR; Armin Marian Gherman, reprezentantul AUR.

În termenul legal de 24 de ore, Benonie Ştefan a contestat hotărârea Biroului Electoral de Circumscripţie Comunală la Judecătoria Câmpulung, care, pe 3 iunie a respins-o ca nefondată. Edilul, dacă este nemulţumit, prin cei doi avocaţi care-l reprezintă, se poate adresa instanţei ierarhic superioare, respectiv Tribunalului Argeş, în acelaşi termen de 24 de ore.

Aşa cum a transmis secretarul general al comunei, Nicu Rachieru, numărul total de alegători rezultat din listele electorale permanente ale comunei Aninoasa, pentru alegerile locale parţiale din 27 iunie 2021, este de 2.638, din care 2.636, în registrul electoral permanent şi 2 alegători, cetăţeni ai Uniunii Europene cu drept de vot.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!