17.9 C
Campulung Muscel
June 15, 2021

Limba „dezlegată” de un pahar de tărie

Cineva, nu de mult, o persoană de sex feminin cu ceva prestanţă şi cu multă influenţă, s-a dat în spectacol, oferind reclamă gratuită pentru colegele de breaslă de pe urma cărora are anumite facilităţi. După ce a schimbat mai multe toalete, după ce şi-a etalat inteligenţa, după ce a tras sforile după cum a dorit şi, astfel, şi-a ajutat cunoştinţele să obţină ce doresc, a fost invitată să petreacă câteva momente de relaxare. În urma a mai multe pahare de vin şi alte licori care-ţi iau minţile, doamna a început să spună tot ceea ce a făcut pentru binele suratelor ei.
Fără a ţine cont că prin preajmă mai sunt şi persoane defavorizate s-a ales, în cele din urmă, cu o săpuneală de toată frumuseţea, spre deliciul celor care mai erau prin zonă. Dacă nu se intervenea la timp, toată distracţia se transforma într-o bătaie între femei demnă de Cartea Recordurilor.
Promisiuni de director pe „cracă”
Un om cu ceva nume, mai mult renume, dar cu mult tupeu, care ocupă un loc cald şi destul de bine plătit, a avut timp berechet de când stă-n fotoliu să-şi aranjeze toate rudele în posturi comode. Domnul a cam întins coarda acolo unde nu prea trebuia şi s-a apucat să facă unele promisiuni cui nu trebuia. Astfel încât, nu de mult timp, a început să i se clatine scaunul şi să se arate prietenii binevoitori care să-l ajute să-i mai cadă din pernele de sub fund. Se pare, însă, că omul nu se lasă cu una cu două şi s-a apucat să facă potecă pe la cunoscuţii cu influenţe politice pentru a nu pica. Pentru a nu rămâne la bătrâneţe cu grija banilor, a început să strângă de la toată lumea mici „atenţii” pe bază de promisiuni. Astfel, are pentru un singur post vacant peste zece cereri cu „acontul dat”. Aşteptăm păruiala din partea celor care vor „pica”.
Musceleanul de pe bulevard

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!