11.2 C
Campulung Muscel
September 26, 2021

O firmă din Târgovişte va administra sistemul de iluminat public din Cetăţeni

Intenţiile primarului Mugurel Minciună de a găsi un administrator al reţelei de iluminat public din localitate, după modernizarea ei, cu fonduri nerambursabile, s-au concretizat pe 7 mai 2021. Delegarea serviciului s-a făcut în favoarea unui operator din Târgovişte, Amiras C&L Impex SRL, un statornic colaborator al mai multor primari musceleni, care îi dau frecvent comenzi şi pentru modernizarea infrastructurii de iluminat, şi pentru realizarea decoraţiunilor de sărbători. De fapt, pe teritoriul muscelean operează Pet Electric Global SP şi Amiras C&L Impex, pentru lucrările de anvergură. Şeful Executivului de la Cetăţeni a ales operatorul dâmboviţean pentru a-i încredinţa direct contractul de „Întreţinere a serviciului de iluminat public şi iluminat festiv”. Preţul serviciilor prestate de firma din Târgovişte a fost convenit la 148.750 lei.
Pe portalul care intermediază contractările între stat şi privaţi este prezentat, în rezumat, obiectul delegării de gestiune, care presupune „derularea serviciilor/ mentenanţa sistemului de iluminat public sau delegarea lui pe durata contractului, astfel: verificarea funcţionării sistemului de iluminat public; întreţinerea, repararea, modernizarea şi eficientizarea sistemului, pe raza autorităţii contractante; menţinerea lui la parametrii funcţionali proiectaţi; reparaţii, întreţinere şi programare a punctelor de aprindere pe decade de anotimp; verificarea şi repararea aparatelor de iluminat cu LED (înlocuit LED, modul LED-uri, driver, conexiuni); verificarea şi repararea aparatelor de iluminat cu mercur – Hg (înlocuit bec, balast, ingniter, condensator, conexiuni); verificarea şi repararea aparatelor de iluminat cu sodiu – Na (înlocuit bec, balast, ingniter, condensator, conexiuni); verificarea şi repararea reţelei de iluminat public; toaletarea arborilor din reţelele de iluminat public.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!