18.3 C
Campulung Muscel
June 15, 2021

Benonie Ştefan şi Mihai Victor Bălăşoiu, desemnaţi de PSD pentru primar la Aninoasa şi Rociu

În cadrul şedinţei Consiliului Politic al PSD Argeş, principalul punct al ordinii de zi a fost stabilirea candidaţilor pentru funcţiile de primar, vacante în comunele Aninoasa şi Rociu, pentru care vor fi organizate alegeri locale luna viitoare.
Aşa cum a anunţat PSD Argeş, în urma votului membrilor Consiliului Politic, Ştefan Benonie este candidatul pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, iar Mihai Victor Bălăşoiu, al comunei Rociu.
Stabilite iniţial pe 20 iunie, alegerile locale au fost decalate cu o săptămână mai târziu, adică pe 27 iunie, aşa cum a anunţat Autoritatea Electorală Permanentă, că a stabilit Executivul în şedinţa din 19 mai.
În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost adoptată hotărârea de Guvern pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parţiale. Conform prevederilor hotărârii, perioada electorală va începe în data de 23 mai 2021, candidaturile vor putea fi depuse până cel mai târziu în 7 iunie 2021, iar campania electorală va începe pe 12 iunie.
Totodată, au fost adoptate de Guvern hotărârea privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor locale parţiale, prin care sunt delimitate atribuţiile instituţiilor implicate în organizarea acestui procesul electoral şi hotărârea privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor locale parţiale.
Vă amintim că în ţară se vor ţine alegeri locale parţiale pentru desemnarea primarului în 35 de localităţi din 23 de judeţe, plus alegeri locale parţiale pentru Consiliul Local în comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa. I.F.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!