20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Ioana Marcu, înlocuită cu Constantin Ţurţulea în Consiliile de Administraţie ale Spitalelor Municipal şi TBC

Ascensiunea profesională a Ioanei Marcu în funcţia de administrator public al municipiului a generat înlocuirea ei în comisiile şi Consiliile de Administraţie ale şcolilor şi spitalelor. În Comisia de Buget – Finanţe i-a luat locul colegul de la USR, Adrian Vlădău, care a părăsit Comisia de Urbanism a Consiliului Local. Cu o lună întârziere de la reglarea situaţiei de la Comisia nr.1  – Comisia de Studii, Prognoze Economico – Sociale, Buget – Finanţe şi Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului, a fost rezolvat locul lăsat liber de mutarea lui Vlădău. La Comisia nr.2 – Comisia de Organizare şi Dezvoltare Urbanistică, Realizarea Lucrărilor Publice, Protecţia Mediului Înconjurător, Conservarea Monumentelor Istorice şi de Arhitectură a fost inclus Iulian Zanvetor. 

Aşa s-a stabilit în martie, aşa s-a votat în aprilie. Tot la şedinţa din 29 aprilie 2021, locurile vacantate în Consiliile de Administraţie ale spitalelor, prin retragerea Ioanei Marcu din Consiliul Local, în favoarea profesiei de slujbaş al statului, şi-au găsit ocupanţi. De fapt, ocupant, căci înlocuitorul este unul şi acelaşi la ambele instituţii de sănătate publică.

În Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung, Ioana Marcu avea calitatea de membru supleant. Joia trecută, a fost desemnat în această postură Constantin Ţurţulea. Şi tot el a primit însărcinările unui membru titular în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpulung, unde era supleant. Locul de „rezervă” i-a revenit unui ales de la USR, Adrian Vlădău. 

După cele mai recente modificări, la Spitalul Municipal, Consiliul Local este reprezentat de: Andreea Ionescu, titular şi Anca Dumitrescu, supleant; Constantin Ţurţulea, titular şi Adrian Vlădău, supleant. Iar la TBC, reprezentarea Legislativului municipal este asigurată de Cristi Creţu, titular şi Liviu Ţâroiu, supleant; Adrian Vlădău, titular şi Constantin Ţurţulea, supleant. M.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!