18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

„Cupa Mioveni” la Darts, la a X-a ediţie

Mioveniul va găzdui competiţia naţională de darts „Cupa Mioveni”, eveniment devenit deja o tradiţie pentru oraş, ajuns la cea de-a X-a ediţie. „Cupa Mioveni” la Darts este organizată de Federaţia Română de Darts, în parteneriat cu CS Darts Mioveni şi Primăria oraşului Mioveni.

Competiţia se va desfăşura în incinta sălii de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu”, sâmbătă, 20 februarie şi duminică, 21 februarie, cu începere de la ora 11.00. Concursul va fi structurat pe patru categorii: Divizia Pro, Divizia Naţională, Feminin şi Juniori. La competiţie va participa şi CS Darts Mioveni, gazda evenimentului, club care are în prezent un număr de 24 de jucători legitimaţi la Federaţia Română de Darts. Evenimentul se va desfăşura cu respectarea măsurilor de siguranţă privind contextul pandemic actual.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!