12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Trei medalii de bronz pentru delegaţia din Câmpulung la Campionatul Naţional Individual, de seniori, la tenis de masă

În perioada 28 – 30 ianuarie 2021, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău s-au defăşurat întrecerile contând pentru Campionatul Naţional individual, de seniori, la tenis de masă, competiţie la care au fost prezenţi şi cinci sportivi de la cluburile de profil din Câmpulung: Alin Spelbuş şi Alex Manole (CS TT Pristavu), respectiv Florin Spelbuş, Călin Drenea şi Bogdan Badea (CS Voinţa). Delegaţia musceleană s-a întors acasă cu trei medalii de bronz obţinute în proba de dublu.

Au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere Alex Manole, Florin Spelbuş şi Alin Spelbuş. Primii doi au făcut echipă şi au înregistrat următoarele rezultate: 3-0, în optimi de finală, cu Robert Frăţilă/Sebastian Vasilache, 3-2, în sferturi de finală, cu Paul Mladin/ Andrei Tomică şi 1-3, în semifinale, cu Cristian Pletea/Rareş Sipoş. Alin Spelbuş l-a avut ca partener pe Hunor Szocs şi după ce au trecut de primele două tururi de cuplurile Bogdan Roman/Daniel Moldovan (3-0) şi Darius Moldoveanu/Andrei Istrate (3-0), au cedat în penultimul act, scor 2-3, în faţa campionilor naţionali Cristian Chiriţa/Ovidiu Ionescu, primul fost jucător la CS TT Pristavu Câmpulung, în prezent legitimat la Steaua Bucureşti. În proba de simplu, cea mai bună clasare a avut-o Alex Manole, care a ajuns în primii opt, pierzând în sferturi, cu 4-0, în faţa vicecampionului naţional Cristian Pletea. Dar iată care au fost rezultatele jucătorilor din Câmpulung:

Simplu

Alex Manole:  4-1, în şaisprezecimi, cu Daniel Simulescu, 4-3 în optimi cu Darius Movileanu şi 0-4 în sferturi cu vicecampionul naţional Cristian Pletea, cel care avea să fie învins în finală, cu 4-2 de Ovidiu Ionescu.

Alin Spelbuş: a trecut în primul tur de George Durdun, cu 4-1, fiind învins, tot cu 4-1, în optimi, de Andrei Tomică.

Florin Spelbuş a pierdut din primul tur, cu 3-4 în faţa lui Daniel Istrate, iar Călin Drenea şi Bogdan Badea nu au trecut de grupele preliminare.

Dublu masculin

Alex Manole/Florin Spelbuş: 3-0, în optimi, cu Robert Frăţilă/Sebastian Vasilache, 3-2, în sferturi, cu Paul Mladin/ Andrei Tomică şi 1-3, în semifinale, cu Cristian Pletea/Rareş Sipoş.

Alin Spelbuş/Hunor Szocs: 3-0, în optimi, cu Bogdan Roman/Daniel Moldovan, 3-0, în sferturi, cu Darius Moldoveanu/Andrei Istrate şi 2-3, în semifinale, cu Cristian Chiriţa/Ovidiu Ionescu.

Bogdan Badea/Gabriel Poştoacă: 3-0, în optimi, cu Dragoş Bujor/ Luca Oprea şi 0-3, în sferturi, cu Cristian Chiriţa/Ovidiu Ionescu.

Călin Drenea/Grigore Cristian a pierdut în primul tur cu 3-1 în faţa cuplului Mihai Pop/Vasile Trif.

Dublu mixt

Alex Manole/Tania Plaian: 3-1, în şasprezecimi, cu Călin Drenea/ Diana Radu, 3-1, în optimi, cu Andrei Istrate/Andreea Teglaş şi 0-3, în sferturi, cu Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs.

Alin Spelbuş/Roxana Istrate: 3-0, în şasprezecimi, cu Denisa Urâtu/Florin Spelbuş şi 0-3, în optimi, cu Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs.

Perechea Bogdan Badea/ Anamaria Sebe a pierdut în primul tur, cu 3-0, în faţa campionilor naţionali Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs.

Laureaţii Campionatului Naţional de seniori la tenis de masă, ediţie 2021, au fost:

Feminin:

1. Bernadette Szocs (CSA Steaua București)

2. Eliza Samara (CSA Steaua București)

3. Irina Ciobanu (CSM Slatina) – Andreea Dragoman (CSA Steaua București)

Masculin:

1. Ovidiu Ionescu (SCM Gloria Buzău)

2. Cristian Pletea (CS TT Top Star Constanța)

3. Hunor Szocs (CSA Steaua București) – Rareș Șipoș (SCM Gloria Buzău)

Dublu feminin:

1. Irina Ciobanu/Adina Diaconu

2. Bernadette Szocs/Andreea Dragoman

3. Elena Zaharia/Eliza Samara – Tania Plaian/Ioana Sîngeorzan

Dublu masculin:

1. Ovidiu Ionescu/Cristian Chirița

2. Cristian Pletea/Rareș Șipoș

3. Alexandru Manole/Florin Spelbuș – Alin Spelbuș/Hunor Szocs

Dublu mixt:

1. Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs

2. Cristian Chirița/Irina Ciobanu

3. Rareș Șipoș/Andreea Dragoman – Cristi Pletea/Adina Diaconu

Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!