6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

AS Cimentul Valea Mare Pravăț obține o victorie impresionantă împotriva echipei Flacăra Boteni

AS Cimentul Valea Mare Pravăț a reușit să obțină o victorie spectaculoasă într-un meci plin de emoții împotriva echipei Flacăra Boteni, cu scorul de 6-3. Cu două victorii consecutive în ultimele două meciuri disputate, echipa se pregătește să încheie în forță acest campionat.

În ciuda ploii puternice care a caracterizat seara de joi, cele două echipe au luptat aprig pentru cele trei puncte puse în joc. AS Cimentul Valea Mare Pravăț a avut câștig de cauză în final, însă nu fără a trece prin momente de mare tensiune.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce AS Cimentul Valea Mare Pravăț a revenit de la un deficit de 0-1, a preluat conducerea cu 2-1, dar a fost din nou egalată. După pauză, Flacăra Boteni a reușit să preia din nou conducerea, iar frustrarea începea să se facă simțită în rândul jucătorilor echipei AS Cimentul Valea Mare Pravăț. Cu un joc bun, echipa a reușit să egaleze la 3-3, moment în care Flacăra Boteni a suferit un declin dramatic, încasând nu mai puțin de șase goluri în propria poartă. Astfel, meciul a fost încheiat cu o victorie clară.

Golurile au fost marcate de Leo Leonardo (3), George Săceanu (1), Renty Rentyvoicila (1) și Stăncilă Alexandru (1), fiecare contribuind cu goluri în victoria categorică. AS Cimentul Valea Mare Pravăț demonstrează astfel că este o echipă puternică și determinată să obțină rezultate bune, iar această victorie le oferă un moral înalt înaintea ultimei etape a campionatului. Cu siguranță, acești jucători vor continua să impresioneze pe teren și în viitoarele competiții.

E.M

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!