18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Ciolan construieşte un WC şi extinde reţeaua de iluminat

Săptămâna trecută, a dat de muncă unor furnizori de servicii şi primarul Emilian Ciolan. La Dârmăneşti, este în plan o extindere a reţelei electrice, cu 600 de metri liniari, care include montajul a 16 stâlpi betonaţi. Execuţia lucrării o va asigura o firmă din Domneşti, Light Bulb Team SRL, agreată în acea parte a Muscelului. Achiziţia de servicii, efectuată pe 9 decembrie, implică un cost pentru bugetul comunei de 93.000 lei. Reţeaua se extinde în satul Piscani, punctul Drumul Zetreanu.

În aceeaşi zi, Ciolan a angajat un constructor pentru construirea unui grup sanitar la Căminul Cultural Negreni. Executantul este o firmă din Piteşti cu intrarea asigurată la Primăria Dârmăneşti, unde obţinerea angajamentelor de lucru pare „floare la ureche”. Lucrarea care presupune săpătură, cofraje, turnat de betoane, zidărie, izolaţie cu polistiren, tencuieli, faianţă, gresie, instalaţie sanitară, instalaţie electrică, tâmplărie PVC, acoperiş, fosă, va fi taxată cu 51.670 lei. A treia achiziţie a săptămânii trecute are ca obiect servicii de cadastru. Documentaţiile cadastrale, ridicarea topografică, planul parcelar, planul de încadrare în tarla, studiu topo sunt sarcinile asumate de firma Meridian Topo 2006 SRL, din Piteşti, la preţul de 16.660 lei.  

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!