11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Din cauza vitezei, s-a-nfipt cu maşina de gunoi într-un stâlp din reţeaua de electricitate

Accident rutier, în această dimineaţă, pe strada Traian, din Câmpulung! Şoferul unei autogunoiere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit de un stâlp din reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 8.00, în apropierea supermarketului Lidl. Conducătorul auto al maşinii de colectat gunoiul pare-se că ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei, izbindu-se de un tei, pe care l-a scos din rădăcini, şi oprindu-se într-un stâlp de beton pe care l-a rupt în două. În urma impactului, a fost afectat şi un stâlp de lemn, tras de cablurile electrice tensionate la maxim. În maşina să aflau alte două persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului au sosit şi pompierii câmpulungeni pentru a asigura măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor. A.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!