20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Comuna Ţiţeşti îşi caută secretar

Conform legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe durata stării de alertă se pot desfăşura concursuri pentru ocuparea posturilor vacante pentru posturi nedidactice, didactice auxiliare, pentru posturile din instituţiile care fac parte din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, din autorităţile administraţiei publice locale şi judeţene şi instituţiile din subordinea sau coordonarea acestora, Parlamentul Românei, Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, Inspecţia Judiciară, din structurile cu sau fără personalitate juridică care derulează programe cu finanţare din fonduri nerambursabile, europene şi naţionale, precum şi pentru posturile vacante de asistenţi medicali comunitari, asistenţi medicali şi medici din unităţile de învăţământ.

În baza acestui articol din Legea nr. 203/2020, două primării din Muscel fac angajări pentru funcţii publice specifice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Fiind funcţii de conducere, concursurile se fac prin intermediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, dar probele se ţin la sediile Primăriilor.

•O astfel de recrutare se va ţine la Ţiţeşti, pe 7 decembrie. De la ora 9.10, se va derula proba suplimentară de testare a cunoştinţelor de limbă străină, iar de la ora 13.00, proba scrisă. Este vorba de postul de secretar general al comunei Ţiţeşti. Pentru că anunţul a fost postat pe 2 noiembrie, doritorii au termen 20 de zile, până pe 23 noiembrie, să-şi depună dosarele de înscriere, a căror selecţie se va face între 24 noiembrie şi 2 decembrie 2020. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai studiilor de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialitatea Juridică, Administrativă sau Ştiinţe Politice; plus master în Administraţie Publică, Management sau specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice; cu 5 ani vechime în specialitatea studiilor; cunoscători ai Limbii Engleze, nivel mediu.

•Celălalt post este în cadrul Primăriei Rucăr şi este vorba de o promovare pe o funcţie publică de conducere în cadrul aparatului de specialitate al primarului. Aici s-a încheiat perioada de primire a actelor, examenul fiind programat pentru luni, 9 noiembrie, la sediul Primăriei Rucăr.

În schimb, mai sunt în Muscel alte concursuri, pentru posturi de execuţie, cu angajare pe perioadă nedeterminată. 

•Astăzi este ultima zi de primire a dosarelor pentru funcţia de administrator financiar la Şcoala Gimnazială „Iosif Catrinescu” Dragoslavele. Pe 12 noiembrie se ţine proba scrisă, iar pe 16 noiembrie, interviul. Acelaşi post, la aceeaşi unitate şcolară, dar cu jumătate de normă, este şi el scos la concurs, 12 noiembrie fiind termenul limită pentru aducerea documentelor, 17 noiembrie, ziua testării scrise, iar 20 noiembrie, cea a interviului.

•Şcoala Generală Bălileşti caută fochist cu atestat, plus atestat de zidar, tâmplar, cu vechime cel puţin 10 ani. Concursul se va ţine pe 17 noiembrie, scrisul, şi pe 19 noiembrie, interviul.

•Pentru angajarea unui îngrijitor la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Nicolae” Câmpulung este prevăzută testarea în trei probe. Cea scrisă, pe 18 noiembrie, şi practică cu interviu, pe 20 noiembrie. 

•Ultimul anunţ postat pe posturi.gov.ro este al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” Câmpulung, care angajează un muncitor necalificat, fără vechime. Proba practică a fost stabilită pentru 25 noiembrie, iar interviul pentru 27 noiembrie. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!