18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Loc de joacă din Vişoi, spaţiu de păscut pentru cai şi vaci

Un spaţiu amenajat pentru petrecerea timpului liber a copiilor care locuiesc la ultimele blocuri din Vişoi este ca un magnet pentru animalele domestice lăsate nesupravegheate de proprietari. Situat pe latura vestică a blocului D25, locul de joacă este veşnic plin de cai, vaci şi o haită de câini fără stăpân. Problema câinilor maidanezi este una veche în municipiul Câmpulung. Ca peste tot, există iubitori de animale şi oameni care nu simpatizează cu câinii. Mai mult, aceştia din urmă susţin că unele patrupede care sunt pe străzi sunt agresive, ceea ce este şi adevărat într-o oarecare măsură. În dovedirea celor menţionate, o câmpulungeancă postează pe Facebook fotografii ori de câte ori surprinde animalele în rondul de joacă. Este greu de crezut că printre atâţia câini se pot juca copiii sau prin baligile lăsate de celelalte orătănii, care vin la păscut. Ca să nu mai spunem că rumegătoarele au distrus şi spaţiile verzi, pline de flori şi arbuşti, amenajate cu trudă de locatari la intrările în locurile din zonă.

Locul de joacă este unul modest, cu un tobogan, un balansoar, două leagăne şi vreo patru bănci, şi toate par vechi, cel mai probabil, aduse din parcurile centrale, unde a fost înlocuit mobilierul de joacă în ultimii ani. Spaţiul este destul de îngrijit, ţinând cont că în zonă este doar un minuscul coş de gunoi, pus, probabil, de locatari pe un stâlp din apropiere. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!