18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Primarul ales al Câmpulungului, Elena Lasconi: „Dragi câmpulungeni, vă mulţumesc foarte mult pentru voturile voastre!”

„Dragi câmpulungeni, vă mulţumesc foarte mult pentru voturile voastre! Vă mulţumesc pentru susţinere şi încredere! Victoria noastră este istorică şi ştiu că încrederea pe care mi-aţi acordat-o vine dintr-o uriaşă speranţă.

Nu vă voi dezamăgi! Voi face tot ce e omeneşte posibil să transformăm Câmpulungul într-un oraş ca afară. Voi fi primar 24 de ore din 24 şi nu un primar cu program de opt ore.

Vreau să vă subliniez că încă nu am început mandatul, pentru că din punct de vedere legal mai durează câteva zile. Cel mai probabil, se va întâmpla la sfârşitul săptămânii viitoare.

De asemenea, vreau să le mulţumesc tuturor contracandidaţilor înscrişi în competiţia electorală pentru funcţia de primar şi consilieri locali. Pentru că aţi declarat că vreţi binele Câmpulungului, indiferent dacă aţi intrat în Consiliul Local sau nu, în mine aveţi un partener.

Vreau să mulţumesc autorităţilor locale pentru organizarea alegerilor în această perioadă complicată pe care o trăim cu toţii. În toate secţiile s-au respectat normele de igienă, culoare speciale şi nu s-au înregistrat conflicte, scandaluri, ilegalităţi.”, este mesajul de mulţumire al Elenei Lasconi, postat pe Facebook.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!