11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

VĂ AŞTEPT DUMINICĂ LA VOT! VREAU SĂ MERGEM ÎMPREUNĂ ÎN DIRECŢIA BUNĂ! VOTAŢI POZIŢIA 3! IOAN LIVIU ŢÂROIU

În pofida tuturor criticilor, există şi câmpulungeni mulţumiţi!

Săptămâna aceasta, am primit o scrisoare, text pe care îl redau integral mai jos, care m-a determinat să-mi dau seama că toate eforturile depuse de mine ca primar nu au fost în van şi că există şi câmpulungeni mulţumiţi. 

Deşi ei au ţinut să îmi mulţumească, eu sunt cel care trebuie să le mulţumesc pentru faptul că mi-au redat încrederea că pot merge mai departe cu capul sus.

23 Septembrie 2020

Domnule Primar,

Lumea în care trăim a început să devină o lume plină de probleme, de situaţii şi surprize neplăcute în care tot mai mulţi oameni au început să viseze cum ar fi… să aibă şi ei anumite lucruri, să se bucure de anumite realizări, pentru că realitatea în care se zbat nu le permite să atingă aceste lucruri, doar să viseze la ele.

Datorită dumneavoastră şi colaboratorilor dumneavoastră (domnii consilieri) visul multor locatari din blocul 10, într-o dimineaţă, a devenit realitate.

Ce sentiment frumos am trăit când am auzit zgomot de schele şi curiozitatea ne-a îndemnat să întrebăm: Ce vreţi să faceţi?

Răspunsul a fost: -Primăria vă face faţada, izolează blocul şi face şi acoperişul!

La început am fost descumpăniţi şi nu ştiam ce să credem: -Oare visul nostru devenea realitate? Oare chiar este adevărat?

Pe măsură ce lucrările avansau am început să trăim acel sentiment pe care oamenii îl trăiesc atunci când li se spune că au primit o moştenire foarte valoroasă în dar sau sunt câştigătorii unei excursii în jurul lumii, am început să fim bucuroşi şi fericiţi, sentimente pe care unii dintre noi le trăim aşa de rar în acest bloc. 

Pe măsură ce lucrările avansau am început să ne apropiem şi de cei care realizau aceste lucrări, oameni deosebiţi şi pricepuţi. 

Nu ştim care au fost criteriile după care aţi ales şi blocul nostru pentru a intra în acest proiect, ştim doar că am beneficiat de acest proiect şi vrem să vă mulţumim foarte, foarte mult dumneavoastră şi colaboratorilor dumneavoastră pentru minunea şi frumuseţea care s-a realizat la blocul 10, scara B. 

Acum, datorită dumneavoastră, ne mândrim cu blocul nostru în cartier, dar şi în oraş. Ce frumos este!

Vrem să vă mulţumim şi pentru ceea ce faceţi pentru urbea noastră încărcată de istorie, pentru strădania de a-i schimba faţa şi a o înfrumuseţa, dar şi pentru aplecarea spre oameni, spre întâmpinarea dorinţelor acestora în limita posibilităţilor.

Mulţumim şi pentru bucuria şi mândria pe care ne-aţi redat-o de a fi musceleni şi de a pune orăşelul nostru acolo unde îi este locul – un mic colţ de pa-radis în această ţară frumoasă. 

Vă mulţumim, din tot sufletul, dumneavoastră şi colaboratorilor dumneavoastră!

Să fiţi sănătoşi şi să ne conduceţi pe mai departe pentru a reuşi să puneţi în practică şi alte proiecte pe care le aveţi pentru acest oraş. 

Cu stimă şi respect – locatarii blocului 10, scara B. Mulţumim mult!

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!