19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş: Dragi argeşeni, duminică haideţi să votăm pentru stabilitate şi prosperitate!

Dragii mei,

Campania electorală a ajuns la final, iar duminică vă aştept pe toţi la vot! Perioada pe care am parcurs-o a fost complet atipică.

Stimaţi colegi, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru organizarea exemplară şi pentru modul în care v-aţi implicat, reuşind să aduceţi normalitatea în situaţii cu totul speciale.

De asemenea, vă mulţumesc dumneavoastră, argeşenilor, pentru căldura şi maturitatea cu care ne-aţi primit! Sunt convins că aţi înţeles mesajul nostru şi că veţi fi alături de noi acordându-ne încrederea şi dându-ne votul. Vă asigur că alături de echipa #PSD voi face tot ce ţine de mine pentru a duce #Argeşul pe primul loc!

Dumnezeu să ne ajute şi să ne dea gândul cel bun!

Cu respect, Ion Mînzînă

Preşedinte PSD Argeş

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200019.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!