20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Acroşată de tren

Joi, un echipaj SMURD de prim ajutor de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a fost solicitat să intervină în cazul unei femei acroşate de tren.

A fost vorba de Maria B., de 63 de ani, din Bughea de Jos, care a ignorat semnalele acustice de la trecerea la nivel peste calea ferată, din zona Liceului Teoretic „Dan Barbilian”, şi a fost acroşată de locomotiva trenului de persoane „săgeata albastră”, care venea de la gară şi se îndrepta către halta “Kretzulescu”. Femeia a vrut să traverseze, fără să bage de seamă că barierele erau lăsate, dar nu a auzit nici semnale sonore ale garniturii. Din fericire, bugheanca de 63 de ani nu a fost accidentată grav, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului i-au acordat îngrijirile medicale de rigoare, dar femeia a refuzat să fie dusă la spital pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu certitudine cauzele producerii incidentului.

Adrian TĂNASE

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!