18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Planul de Investiţii şi Dezvoltare Locală 2020-2024 propus de Nicolae ZAHARIA

În această ediţie a ziarului vă prezint trei noi capitole, de mare interes pentru cetăţenii municipiului, din programul administrativ 2020-2024: Asociaţiile de proprietari, Mediu şi Sport.

 

Capitolul 8 – 

Asociaţiile de proprietari

Desemnarea din cadrul aparatului de specialitate al primarului a unor persoane specializate în sprijinirea şi îndrumarea asociaţiilor de proprietari.

ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ ŞI ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI

8Asigură la cerere informarea Asociaţiilor de Proprietari cu privire la cadrul normativ referitor la organizarea şi funcţionarea Asociaţiilor de Proprietari. Informează Asociaţiile de Proprietari cu privire la regulamentul local de urbanism. 

ANVELOPAREA BLOCURILOR

8Colaborarea pe domeniul anvelopării blocurilor cu finanţare europeană şi de la bugetul de stat, destinată creşterii calităţii arhitectural-ambientale a clădirilor, de reabilitare termică şi de reducere a riscului seismic al construcţiilor existente.

MENŢINEREA CURĂŢENIEI

8Îndrumă cetăţenii şi asociaţiile de proprietari să ia măsuri pentru menţinerea curăţeniei şi pentru depozitarea deşeurilor.

Capitolul 9 – Mediu

8Accesarea fondurilor europene şi/sau fondurilor naţionale de la Administraţia Fondului de Mediu în vederea implementării legislaţiei europene şi naţionale pentru protecţia mediului la nivelul Municipiului Câmpulung.

URGENT!

8Finalizarea închiderii depozitului de deşeuri periculoase şi nepericuloase din Municipiul Câmpulung.

PROMOVAREA TURISMULUI ECOLOGIC

8Implementarea unei reţele de staţii de reîncărcare a autovehiculelor electrice la nivelul oraşului. 8Dispunerea de toalete ecologice în zonele de interes. 8Muscelul Brand de produse tradiţionale şi ecologice. 

CAMPANII DE INFORMARE A CETĂŢENILOR

8Iniţierea unor campanii şi acţiuni de informare în vederea conştientizării de către populaţie privind protejarea mediului (Ziua Mediului, Let’s do it, Ziua apei, Săptămâna mobilităţii europene, etc.).

COLECTAREA SELECTIVĂ A GUNOIULUI

8Demararea unor campanii eficiente de informare a cetăţenilor privind colectarea selectivă. 8Implementarea colectării selective a gunoiului.

ÎNLOCUIREA GHENELOR CU PLATFORME ÎNGROPATE

8Identificarea, prioritizarea şi elaborarea unui plan eficient şi rapid de înlocuire a ghenelor existente, cu platforme îngropate şi colectare selectivă.

COLECTARE DEEE-URI

8Campanii lunare pentru colectarea de deşeuri, echipamente, electrice şi electronice de pe raza municipiului.

 

Capitolul 10 – Sport

8Proiectele vizează atât realizarea de obiective pentru susţinerea sportului de performanţă, cât şi revitalizarea sportului de masă, în special pentru copii şi tineri.

TEREN 2 C.S. MUSCELUL

8Teren 2 C.S. Muscelul care ţine de MTS – transformat în teren sintetic prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

TERENURI DE BASCHET

8Patru terenuri de baschet în Grui (vis-a-vis de Parcul Central), proiect propus încă din 2015.

PERETE DE ESCALADĂ

8Activitatea ce presupune utilizarea mâinilor, picioarelor sau a oricărei alte părţi a corpului pentru trecerea peste un obstacol, escaladând un perete natural sau artificial. Zone de interes: Centru, Grui, Vişoi.

ADVENTURE PARC

8Activitate sportivă şi distractivă în aer liber, un mod util de a petrece timpul liber cu familia şi cu prietenii.

TRASEE DE BICICLETĂ

8Realizarea pistelor de bicicletă într-un circuit care să permită parcurgerea tuturor cartierelor municipiului.

C.S. MUSCEL CÂMPULUNG

8Sprijinirea celor şapte secţii de performanţă de la clubul sportiv.

ECHIPA DE FOTBAL

8Soluţia pentru construirea unei echipe de fotbal solide, gândite pe termen lung, care să poată face faţă în eşaloane superioare.

TURISM SPORTIV

8Sprijinirea competiţiilor sportive tradiţionale, precum şi organizarea altora de interes local, zonal şi naţional, destinatarul principal al acestora: industria de turism local.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200012. Tiraj: 2000 exemplare.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!