0.2 C
Campulung Muscel
04/02/2023

Elena Lasconi îşi respectă angajamentul de a se lăsa consiliată, ca primar, de oameni unul şi unul Profesorul Adrian Săvoiu a acceptat să-i fie consilier pe cultură şi turism primarului Elena Lasconi

Nu este prima dată când Elena Lasconi se află în compania unui om de valoare al oraşului, profesorul Adrian Săvoiu, „Cetăţean de Onoare” al Câmpulungului, care ne face o mare onoare să fim contemporani cu el. Acelaşi sentiment o încearcă şi pe Elena Lasconi, care îi transmite public gândurile sale bune şi admiraţia pentru impresionantele realizări editoriale. O parte dintre ele sunt dedicate locurilor natale şi oamenilor excepţionali născuţi aici. Adrian Săvoiu, o personalitate fără afinităţi politice, a acceptat să-i fie sfătuitor viitorului primar Elena Lasconi în domeniul cultural şi turistic, din dragoste pentru Câmpulung. Astfel, după un consilier pe probleme medicale, câştigat în persoana doctorului Andrei Aron, echipa din jurul candidatei la Primărie s-a îmbogăţit cu un om preţios, a cărui reputaţie profesională reprezintă cea mai bună dovadă că Elena Lasconi are fler în alegerea colaboratorilor.           

„Sunt mândră că sunt contemporană cu profesorul Adrian Săvoiu! Câmpulungean sadea, domnia sa şi-a pus întreaga viaţă în slujba Câmpulungului şi a culturii. Profesorul Adrian Săvoiu este o comoară vie a oraşului nostru. A scris aproape 70 de manuale şi cărţi (multe despre Câmpulung) şi a promovat în toate mediile acest oraş binecuvântat. Îl admir şi îl iubesc pe domnul profesor. Şi sunt fericită să vă spun că Adrian Săvoiu va fi consilier onorific pe cultură şi promovarea turismului atunci când voi fi primar. Sunt sigură că prin contribuţia domniei sale vom transforma oraşul într-o bijuterie. 

Vă subliniez: profesorul Adrian Săvoiu nu face şi nu va face politică. Mă bucur că mă sprijină în acest demers, pentru că ne mână același crez: dragostea pentru Câmpulung. Eu voi lucra cu oameni profesionişti, indiferent de culoare politică sau fără culoare politică. Asta înseamnă progres! Pentru unii, obişnuiţi cu modelul politic de până acum, poate părea ciudat, pentru mine, asta înseamnă normalitate. Mulţumesc, domnule profesor pentru că SUNTEŢI!  Respect!”, sunt noutăţi excelente transmise de Elena Lasconi câmpulungenilor. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!