25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Vitezomani „prinşi” de radar pe strada Traian

Cadrele Biroului Rutier Câmpulung au desfăşurat în cursul acestei săptămâni o acţiune de noapte pe strada Traian pentru depistarea şi sancţionarea conform prevederilor legale a conducătorilor auto care confundă şoselele cu circuitele de viteză din automobilismul sportiv.

Poliţiştii s-au convins încă o dată că depăşirea limitei legale de viteză a devenit o obişnuinţă pentru unii conducători auto, în special cei tineri, care, din teribilism, ignoră cu desăvârşire pericolele la care se expun atunci când apasă prea tare pedala de acceleraţie. Unul dintre şoferii depistaţi circulând cu viteză este Bobi B., în vârstă de 27 de ani, din Câmpulung. În cazul său, radarul a indicat o viteză de 129 km/h a bolidului BMW cu care se deplasa. Un alt conducător auto care nu a respectat viteza legală în localitate a fost Elena C., de 19 ani, din Bucuresti, care circula cu un autoturism marca Skoda cu viteza de 115 km/h.  A mai fost depistat Marian O., de 32 de ani din Câmpulung, care se afla la volanul unui Audi A4 cu numere de Germania şi care a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 124 de km/h. Toţi au fost sancţionaţi contravenţional şi au rămas fără permisul de conducere. În schimb, Cosmin V., de 24 de ani, din Berevoieşti, a fost depistat sub înfluenţa băuturilor alcoolice pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti. La testare cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că tânărul avea o îmbibaţie sub 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a rămas fără permis de conducere. A.I.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!