20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Casă distrusă de flăcări, la Nămăeşti

S-a dat alarma, sâmbătă dimineaţa, la Nămăeşti! Pompierii câmpulungeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu violent, izbucnit la o casă din localitate. Din fericire, nu au fost victime, însă, pagubele sunt însemnate. Pompierii au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor şi la alte construcţii din jur.  

Cauza probabilă a incendiului: un scurtcircuit la un aparat de încălzire lăsat sub tensiune

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 5.00, la un imobil din cadrul centrului de echitaţie „7 Cai”, din satul Nămăeşti. Iniţial s-a crezut că a luat foc o pensiune, dar ulterior s-a stabilit că era vorba despre o casă mai mare. „Această clădire nu era pensiune, lângă ea proprietarul avea o pensiune şi alte construcţii.”, informează ISU Argeş.Trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, dar şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat spre locul indicat, pompierii constatând la destinaţie că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la mansarda clădirii, ameninţând să se extindă şi la vecinătăţi.Timp de aproximativ trei ore şi jumătate, echipajele ISU Argeş au luptat pentru limitarea propagării şi lichidarea incendiului, în care au fost distruse două camere de la mansardă, au ars acoperişul clădirii şi tavanul construit din lemn al etajului I. Totodată, în alte opt camere au fost afectate de foc şi apă elementele de mobilier. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric la un aparat de încălzire lăsat sub tensiune. A.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!