6.9 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Tânără căzută în subsolul unui bloc, salvată de un poliţist şi un jandarm

O tânără de 17 ani, din Câmpulung, a trecut, joi seara, prin clipe de coşmar, după ce a căzut în mod accidental, de la circa 1,5 metri înălţime, în subsolul unui bloc dezafectat, printr-o spărtură în placa de la parter care era neacoperită. Fata a fost scoasă de un poliţist şi un jandarm care patrulau prin zonă, după care a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, fiind transportată ulterior la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19.15, în fostul bloc de garsoniere situat pe strada Ion Ţicăloiu, din cartierul Grui, care a aparţinut societăţii Grulen. Acel imobil este des frecventat de tineri teribilişti, aflaţi în căutare de senzaţii tari. Tânăra de 17 ani a avut mare noroc că a scăpat doar cu o julitură la o mână şi o sperietură groaznică. Poliţistul şi jandarmul care au scos-o pe adolescentă din subsolul blocului au discutat cu aceasta şi au liniştit-o, evalundu-i starea medicală până la sosirea echipajului SMURD. Având în vedere că acuza o stare de leşin, pentru mai multă siguranţă, paramedicii au decis s-o transporte pe fată la spital. „În această seară (n.r. joi seara), agent șef de poliție Dobrinoiu Ionuț, Poliția Municipiului Câmpulung și plutonier adjutant Chirănescu Sebastian, Detașamentul de Jandarmi Câmpulung au intervenit pentru acordarea primului ajutor unei fete, de 17 ani, căzută în mod accidental într-o  gaură în placa de la parter spre subsolul unei clădiri abandonate. Tânăra a fost transportată la spital cu un echipaj SMURD. Implicarea voastră a facut diferența! Seară liniștită tuturor!”, este mesajul postat pe Facebook de Poliţia Română. ”Felicităm colegii pentru implicarea de care au dat dovadă și le dorim sănătate și succes în intervențiile viitoare. Totodată, atragem atenția tuturor persoanelor, în special tinerilor, cu privire la potențialul de accidentare din clădirile abandonate sau aflate în stare de degradare. Siguranța pentru propria persoană trebuie să ne preocupe indiferent de vârstă, chiar și atunci când nu există o persoană sau un semn care să interzică accesul într-o zonă periculoasă.  Astfel de clădiri au potențial ridicat de cădere de la înălțime, dar și de lovirea/ tăierea de elemente ale construcției (cioburi,  stinghii, resturi de fier-beton din structura clădirilor), urmat de un risc crescut de infectare a rănilor.”, transmite IPJ Argeş. A.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!