15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

S-a urcat la volanul tirului, cu permisul suspendat

 

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Ţiţeşti, a fost prins de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş conducând, deşi are permisul anulat. Acestuia i-a fost luat dreptul de a conduce, după ce, în 2015, a fost condamnat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Un echipaj al Serviciului Rutier Argeş se afla pe DN 65, la Albota. 

Oamenii legii au văzut apropiindu-se un TIR cu remorcă. Li s-a părut că cel de la volan este cam ezitant. „Mirosind” că ceva nu este în regulă, i-au făcut semnal de oprire. După ce a tras pe dreapta, Ion V., de 39 de ani, din comuna Ţiţeşti, le-a dat poliţiştilor numai cartea de identitate. S-a scuzat că nu are permisul de conducere la el. Agenţii nu s-au lăsat păcăliţi! Au verificat în baza de date şi au constatat că cel de la volan are permisul anulat din aprilie 2015. Conducătorul auto nu era singur în cabină, ci cu un pasager mai tânăr. Atunci, Ion V. a încercat o nouă pistă. Le-a spus poliţiştilor că, de fapt, colegul lui fusese la volan şi că acesta constatase o defecţiune la sistemul de frânare. Ca să încerce să vadă dacă, într-adevăr, nu mai funcţionează frâna, a trecut la volan de puţin timp şi, în realitate, nu condusese decât câţiva zeci de metri. Nici această ipoteză nu a fost luată în seamă de agenţii Serviciului Rutier Argeş, care l-au dus pe bărbat la sediu, la audieri. Au fost făcute verificări mai ample şi s-a constatat că, în aprilie 2015, Judecătoria Câmpulung l-a condamnat pe Ion V. la 135 zile-amendă, în sumă de 4.050 lei. Tot atunci, s-a dispus anularea permisului de conducere al bărbatului. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!