27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Ionuţ Badea a sunat adunarea. Şase noutăţi în lotul lui FC Argeş la primul antrenament

După ce au reuşit performanţa de a reveni în prima ligă fotbalistică a ţării, fotbaliştii de la FC Argeş nu au avut parte decât de o săptămână de vacanţă, tehnicianul Ionuţ Badea sunând adunarea la începutul acestei săptămâni. Lotul s-a reunit pe stadionul „Nicolae Dobrin”, iar la primul antrenament, care a fost unul de reacomodare la efort, au fost prezenţi 25 de jucători.

Noutăţile din lotul alb-violeţilor sunt mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, cu acte de transfer în regulă, însă la antrenamente au mai fost văzuţi şi fundaşul Gabi Matei, de la Academica Clinceni, mijlocaşii Gabi Deac şi paraguayanul cu cetăţenie italiană, David Meza Colli, ambii de la Petrolul Ploieşti, dar şi atacantul Jose Andre Cozma de la echipa de liga a treia Husana Huşi. Cei patru urmează să semneze angajamente cu FC Argeş în perioada următoare. Conducerea echipei din Trivale speră să mai perfecteze şi alte transferuri, până la debutul capionatului, pe 22 august, pentru acoperirea unor posturi deficitare. Antrenorul Ionuţ Badea a renunţat la patru jucători, care vor fi împrumutaţi la alte echipe. A revenit în lot şi mijlocaşul Andrei Blejdea, care în urmă cu câteva săptămâni a fost supus unei operaţii de menisc. „Este primul antrenament din această săptămână. Avem două săptămâni pentru a pregăti noul sezon. Avem în minte şi jucătorii care trebuie să meargă să joace mai mult în altă parte, dar şi jucătorii pe care îi dorim să vină să îmbunătăţească echipa. Din punctul ăsta de vedere suntem bine organizaţi şi aşteptăm să definitivăm în două-trei zile lotul. Lista de achiziţii este stabilită, dar mai sunt câteva situaţii pe care nu le avem stabilite 100% şi urmează ca zilele viitoare să reuşim să stabilim aceste coordonate. La capitolul plecări am discutat deja cu Vlad Motroc. Era important să joace, iar aici nu prinsese prea multe minute. El e unul dintre cei care o să încerce să se dezvolte mai bine în altă parte. La fel şi Denis Brînzan. Mai este Raşoveanu pe care îl vom da împrumut. Încercăm să facem acelaşi lucru şi cu Dorinel Oancea, care are calitate, dar îi trebuie neapărat jocuri. “ a spus Ionuţ Badea la reunirea lotului. Conform regulamentului FRF, în Liga I, echipele sunt obligate să înceapă meciul cu doi jucători Under 21, unul dintre aceştia trebuind menţinut permanent în teren. La prima strigare a lui Ionuţ Badea au răspuns următorii jucători:

Portari: Răzvan Ducan, George Micle

Fundaşi: Dorinel Oancea, Dănuţ Şerbănică, Andrei Tofan, Mihai Leca, Nicolae Muşat, Grigore Turda, Gabi Matei.

Mijlocaşi: Andrei Prepeliţă, Ionuţ Şerban, Ionuţ Năstăsie, Nini Popescu, Razvan Matiş, Georgian Honciu, Alin Popa, Andrei Mirică, Robert Grecu, Gabi Deac, Meza Colli, Andrei Blejdea, Andrei Panait.

Atacanţi: Vasile Buhăescu, Jose Andre Cozma, Ndiaye Mediop.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!