21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Cursa „Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului” la montain bike şi-a desemnat câştigătorii

Sâmbătă şi duminică, Câmpulungul a găzduit două evenimente de montain bike.

Sâmbătă, 2 octombrie, a avut loc MTB Academy Cup, o cursă dedicată atât profesioniştilor cât şi a amatorilor, pe un traseu care a stimulat secreţia de adrenalină şi a ţinut în priză participanţii şi spectatorii. Anul acesta, concursul a găzduit şi etapa a treia din Cupa Naţională de XCO.

Duminică, 3 octombrie, s-a ţinut deja cunoscuta cursă „Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului”, cu trasee pentru fiecare tip de rider şi nivel de antrenament. Traseul scurt, de 14 km cu aproximativ 200 metri diferenţă de nivel, dedicat atât turei de agrement de tip necompetitiv cât şi cursei copiilor, pentru cei cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani. Noutatea a fost că au putut participa la tura de agrement şi cei mici. A fost traseul ideal pentru cei care au vrut să guste din distracţia pe două roţi pe un traseu marcat, împreună  cu familia, prietenii sau colegii. Traseul Standard, de 29 de km, cu aproximativ 660 metri diferenţă de nivel pentru toţi cei cu vârsta peste 14 ani, dornici de o experienţă de mountain bike echilibrată, cu poteci şi privelişti ce numai urcuşurile şi coborâşurile le pot oferi. Traseul de E-MTB, s-a desfăşurat pe acelaşi traseu ca cel standard, dedicat celor cu vârste peste 14 ani, care au vrut să guste din experienţa de MTB pe repede înainte. Traseul Epic a fost pentru cei care au vrut să-şi depăşească limitele, să ajungă să se bucure de privelişti de la înălţimile masivului Iezer-Păpuşa şi de coborâri pline de adrenalina chiar pe celebrul „Ciocanu”.

Noutăţile acestui an au fost cursa de E-MTB, cursa copiilor şi tura de agrement, la care au putut lua parte atât părinţii şi prietenii cât şi copiii. Toate acestea s-au desfăşurat sub umbrela Riders Club, coordonat de musceleanul Răzvan Jugănaru.

Numele câștigătorilor le puteți citi în ediția print.

(foto: Mihail Oprescu)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!