25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Primăriţa de la Vultureşti şi colegul de la Hârtieşti îşi trimit subalternii în vacanţă pe banii contribuabililor

Alte două localităţi vecine au apelat la rezervele locale pentru a-şi trimite subalternii în vacanţă, deşi la cum arată litoralul, ticsit de turişti, reprezintă o dovadă de maturitate să te ţii la distanţă de focarul de coronavirus. Bănuim că plajele româneşti constituie destinaţia bugetarilor de la Vultureşti şi Hârtieşti, de vreme ce achiziţiile de servicii de emitere a voucherelor de vacanţă s-au făcut din vreme, pentru a prinde ultima lună de vară. Nu aceleaşi îngrijorări, legate de posibilitatea contagierii funcţionarilor la mare şi de pericolul transmiterii bolii în comunitate, reveniţi acasă, le au primarii de la Vultureşti şi Hârtieşti, care le-au asigurat subordonaţilor concediile pe banii cetăţenilor. Repetăm şi de această dată: bine era ca liderii de localităţi să arate responsabilitate, nu grijă pentru propriile scaune, şi să-şi îndemne oamenii din subordine şi nu numai să fie prudenţi şi să sară peste vacanţă în acest an groaznic. Întrucât riscurile la care se expun, şi ei, şi familiile, şi consătenii, întrec cu mult distracţia în locuri din cale-afară de aglomerate, cum este litoralul românesc. 

Dar Irina Poşircă şi Petre Andrei ţin mai mult la funcţii decât la sănătatea oamenilor, atitudine trădată de gestul electoral al contractării firmei care asigură voucherele de vacanţă. Ambii primari au atribuit direct contractul pentru serviciile de emitere de carduri de vacanţă firmei bucureştene Sodexo Pass România. La Vultureşti, achiziţia s-a făcut pe 17 iulie, iar la Hârtieşti, pe 21 iulie. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!