6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Podul de la Apa Sărată, primul în topul nemulţumirilor muscelenilor

Dintre nemulţumirile transmise de cetăţeni pe platforma on-line pusă la dispoziţie de candidatul PNL Câmpulung, în scop de comunicare cu alegătorii, Nicolae Zaharia a ales tema cel mai fervent criticată: podul de la Apa Sărată. Cozile kilometrice, într-o perioadă de concedii, cauzate de ritmul de lucru batjocoritor al constructorilor care l-au ajutat pe Liviu Ţâroiu să „scape” de nişte procente bune la apropiatele alegeri, se vor reflecta în rezultatul zilei de 27 septembrie. Subiectul cu potenţial electoral, fructificat corect de un candidat la Primărie, l-a reprezentat proiectul executat cu o lentoare insultătoare, veşnic scuzată de primarul Ţâroiu, care le găsea întotdeauna motiv pentru faptul că asociaţii săi de la Group Concif şi Ratelen Construct nu munceau.

După trei ani scurşi de la licitaţia lucrării cu termen de execuţie de şase luni, a început să se circule pe podul încă nefinalizat. Dar dacă a fost asfaltat, răbdarea şoferilor a fost scutită de chinurile îndurate vreme de un an, pe durata căruia pauzele au fost mai lungi decât reprizele de lucru. „Cetăţenii cel mai mult sunt nemulţumiţi de ceea ce sperăm că s-a terminat: podul de la Apa Sărată. Este inadmisibil să se construiască un pod în trei ani. Contractul s-a semnat în august 2017, suntem aproape de august 2020, sunt trei ani care au avut consecinţe asupra fiecăruia dintre noi, fie că mergeam spre Piteşti, fie că ne întorceam spre Câmpulung, fie că erau turiştii care tranzitau zona. Problemele reale au fost cele legate de situaţia din trafic, de nervii pe care i-am avut, probabil, fiecare dintre noi, atunci când trebuia să aşteptăm, de costuri, mai mult carburant. Am ascultat intervenţia domnului primar Ţâroiu în care spunea că nu va începe reabilitarea zonei centrale pentru că nu s-a finalizat podul. Zilele trecute, s-a turnat asfalt, dar podul nu este terminat. Ca să închei o lucrare serioasă, aşa cum este acest pod, trebuie să duci lucrurile până la capăt. Acolo ştim că este un pârâu care s-ar putea să erodeze, trebuie să faci lucrări în stânga-dreapta, ca să protejezi construcţia. Trebuie să învăţăm ca lucrurile să fie bine făcute şi duse până la capăt. Dacă tot a durat trei ani, măcar să fie bine făcută.”, a precizat candidatul Nicolae Zaharia. M.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!