4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Norris Măgeanu a inspectat traseul pentru Raliul Argeşului, care va avea loc la sfârşitul lunii iunie

Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, musceleanul Norris Măgeanu, a fost, sâmbătă, să inspecteze traseul pe carese va desfăşura ediţia din acest an a Raliului Argeșului. Federaţia e pregătită să demareze competiţiile contând pentru Campionatele Naţionale în a doua parte a lunii iunie, însă, sunt aşteptate deciziile autorităţilor. Între timp, piloţii se antrenează şi testează traseele, în timp ce oficialii FRAS refac regulamentele şi calendarele în conformitate cu noile cerinţe.

Norris Măgeanu anunţă că Raliul Argeşului face debutul actualului campionat, iar competiţia se va desfăşura pe Transfăgărăşan. „Eu am venit special să pregătesc, să văd cu colegii mei, de aici, din, probele pentru raliul Argeşului, pentru că anul acesta vom deschide raliurile cu Raliul Argeşului şi atunci am venit să verificăm, să vedem cum sunt drumurile şi în ce măsură putem să pregătim competiţia. Sunt câteva reparaţii care trebuie terminate, am văzut că este decopertat puţin drumul în zona Valea cu Peşti, dar sunt convins că drumarii vor acţiona în perioada care urmează şi drumul se va prezenta bine la 1 iulie, când va fi deschis circulaţiei publice şi când mă gândesc că foarte mulţi români vor alege anul acesta să rămână în ţară, să meargă mai mult cu maşina, să viziteze zone de la noi din ţară şi atunci mi se pare normal ca ele să fie cât mai bine pregătite. Cred că la 1 iulie drumul va fi perfect pentru conducătorii auto care vor vrea să viziteze Transfăgărăşanul, Bâlea Lac şi atunci, cu siguranţă, va fi bun şi pentru noi, pentru competiţie, întrucât, undeva în ultimul weekend din iunie, preconizăm să desfăşurăm primul raliu, Raliul Argeşului”, a declarat preşedintele FRAS, care-şi doreşte foarte mult ca spectatorii să aibă acces în zona competiţională: „Venind aici mi-a venit o idee pe care o s-o susţin foarte tare, anunţ încă de acum că vom permite accesul spectatorilor în condiţiile în care vor rămâne în maşini, adică, cu siguranţă, în momentul acesta, atâta timp cât vor fi doar trei în maşină, putem să permitem accesul spectatorilor şi sunt foarte multe locuri aici, pe stânga şi pe dreapta Transfăgărăşanului, în afara părţii carosabile, şi în zone care nu reprezintă pericol pentru spectatori, în care pot sta în maşină. Dacă până atunci se relaxează lucrurile, bineînţeles vom putea permite şi accesul spectatorilor.”

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!