5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

ACS Inter Câmpulung, lider după două etape în Liga a IV-a Argeş

După victoria categorică din prima etapă, scor 9-1 în deplasarea de la Bălileşti, ACS Inter Câmpulung şi-a trecut în cont, sâmbătă după-amiază, un nou succes, reuşind să se impună acasă, pe „Municipal”, cu 3-1, în faţa echipei CS Sporting Piteşti. După două etape, formaţia musceleană conduce în clasamentul Ligii a IV-a Argeş graţie golaverajului mai bun faţă de următoarele trei echipe, AS Viitorul Bîrla, ACS Speed Academy Piteşti şi CSC Suseni, care au acelaşi număr de puncte, 6.

În confruntarea de sâmbătă, de pe Municipal, muscelenii au deschis scorul destul de repede, în minutul 10, prin Laurenţiu Petre, care a prins un şut sănătos, de la circa 25 de metri, lăsându-l fără replică pe portarul oaspeţilor. Imediat după reuşita de senzaţie, mijlocaşul gazdelor a cerut schimbarea, fiind suspect de ruptură musculară. Sporting Piteşti, o echipă alcătuită din jucători tineri şi ambiţioşi, a egalat şapte minute mai târziu, după ce Turcin l-a învins cu un şut din interiorul careului mare pe Răzvan Dumitrică. Echilibrul s-a păstrat doar 13 minute. Robu a adus din nou formaţia câmpulungeană în avantaj după ce a înscris cu capul, din şase metri, stabilind şi scorul la pauză. În repriza a doua, Sporting Piteşti a trecut de două ori pe lângă egalare, însă lipsa de experienţă a jucătorilor pregătiţi de Ştefan Megheş şi-a spus cuvântul. Scorul final a fost stabilit în minutul 58 de căpitanul muscelenilor, Cristian Irimia, un jucător cu prezenţe în Liga I, dar şi în Champions League, cu Dinamo Kiev, care a marcat din lovitură de la 11 metri. Şi în acest meci Irimia a fost cel mai activ jucător de la ACS Inter Câmpulung, chiar dacă a ajuns la vârsta de 40 de ani. De precizat faptul că, în minutul 52, antrenorul principal al formaţiei gazdă, Ovidiu Tică, s-a ales cu un cartonaş galben pentru proteste repetate.

ACS Inter Câmpulung: Răzvan Dumitrică – Cosmin Leca, George Heroiu, Bogdan Stancu, Mihai Băduleanu, Cristian Irimia, Laurenţiu Robu, David Ticuleasa, Andrei Barbu, Laurenţiu Petre şi Mihai Vintilă. Rezerve: Florin Pătru, Andrei Cicu, Raul David, Alin Găişteanu, Marian Neagu, George Albu şi Alex Bălaşa.
CS Sporting Piteşti: David Gună – Vlad Stătescu, Robert Efingeac, Denis Şerban, Mihai Stănciulescu, David Tudor, Bogdan Florescu, Tudor Crânguş, Claudiu Decher, Alexandru Vasile, Codruţ Turcin. Rezerve: Antonio Popescu, George Duţă, Mirel Filip, Robert Lazăr, Eduard Cotea.
Rezultate etapa a II-a, Liga a IV-a
ACS Poiana Lacului – ACS Costeşti: 4-3 (3-0)
AS Lereşti – ACS Speed Academy Piteşti: 1-5 (0-2)
CSC Suseni – AFC Juventus Bascov 3-0: (1-0)
CS Mioveni – CS DLR Piteşti: 3-1 (2-0)
ACS Victoria Buzoieşti – ACS Energia Stolnici: 3-1 (0-1)
ACS Inter Câmpulung – CS Sporting Piteşti: 3-1 (2-1)
AS Viitorul Bîrla – ACS Bălileşti: 7-0 (3-0)

Clasament
1.ACS Inter Câmpulung: 6 puncte
2.A S Viitorul Bîrla: 6 puncte
3.ACS Speed Academy Piteşti: 6 puncte
4.CSC Suseni: 6 puncte
5.CS Mioveni: 4 puncte
6.CS Rucăr: 3 puncte
7.ACS Energia Stolnici: 3 puncte
8.ACS Victoria Buzoieşti: 3 puncte
9.ACS Poiana Lacului: 3 puncte
10.ACS Costeşti: 1 punct
11.CS Sporting Piteşti: 0 puncte
12.CS DLR Piteşti: 0 puncte
13.AFC Juventus Bascov: 0 puncte
14.AS Lereşti: 0 puncte
15.ACS Bălileşti: 0 puncte
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!